Nejdou mi splnit čekající úkoly, vůbec. Úkol splněn, ale nevidí mě to a nereaguje odměna. Už jste to asi řešili, ale nenašla jsem to...
Nejdou mi splnit čekající úkoly, vůbec. Úkol splněn, ale nevidí mě to a nereaguje odměna. Už jste to asi řešili, ale nenašla jsem to...
už jsem to našla..denní úkol..
nejde mi splnit NEZAPOMÍNEJ. stále se jeden úkol vypíná na úkor druhého a opačně.neví někdo jak na to?
o co v tom ukolu jde? z tohohle vime kulovy co mas udelat
kobásy a maso
tahle hra mně začíná už docela štvát.neustálé chyby kompenzují nějakou maličkostí aby zacpali hráčům h..(pardon pusy).schází se jim nemalé peníze od hráčů,tak by se teda měli snažit,ale s každým novým upgrade se hra horší a horší.mince které bych dostal za různé zmršené úkoly bych mohl už počítat na tisíce a o levelu už ani nemluvím.jasně zase dostaneme náhubek ve formě košíku.(drahokamy zajist nedají,ty si musíme koupit za peníze nebo počkat do neděle.)
Proč mám jednou tolik základen bez generálů, které jsou absolutně nefunkční a nejdou ani zbourat???
viz http://forum.thesettlersonline.cz/th...Limit-populace, prý se na tom pracuje.
nemůžu splnit úkol, mám prodat 100 tvrdých desek, už jsem jich prodala 5x a stále mám nesplněno, ke je chyba? je to cechovní úkol a tak mi záleží na jeho splnění kvůli ostatním v cechu
Protoč je v cechu, někdy pomůže, když je koupíš.