V hlavných úlohách mám úlohy Milice a Taktik, spočívajúce v útoku na tábory banditov v domovskej oblasti. Tú som však od banditov dávno vyčistil. Úlohy sa nedajú odmietnuť ani ukončiť pomocou drahokamov, čo s tým?
V hlavných úlohách mám úlohy Milice a Taktik, spočívajúce v útoku na tábory banditov v domovskej oblasti. Tú som však od banditov dávno vyčistil. Úlohy sa nedajú odmietnuť ani ukončiť pomocou drahokamov, čo s tým?
dobré ráno ... od 27.2. se to tu probírá ... zkus si přečíst fórum než začneš psát
Ahoj, přišel mi úkol: poraž tábor banditů s více než 50 domobranci, jenže já už mám ostrov dobitej. Co s tím?
Ted jsem se dobře chlámal.... :-D Přečti si to nad tebou... :-D
jen důkaz že lidi jsou ovce ... nečtou, nehledají odpovědi a jen si stěžují a stěžují ...
Dobré odpoledne. Je tu někde psáno, kdy se tento přetrvávající problém s úkolem milice a taktik má opravit? děkuji.
Neustále se mi zobrazuje potvrzení dokončení úkolu "Porazte první tábor banditů" za 50 XP, problém se objevil až v poslední době. Odměnu převezmu ale stejně se zobrazí znovu.
Zdravím, nemohu splnit úkol Bitva - Přidejte se k armádě, omezení kvůli levelu, přidávám jen aby se o tom vědělo
zdravím.Mám problém s úkolem JEDNOTKY BOJUJICI NA DALKU.Tento ukol pozaduje splneni dalších(ty už mám hotové) a me zbyva ten posledni,ktery zní dokonceni ukolu OSTATNI OSTROVY.Kdyz na OSTATNI OSTROVY najedu,je tam hláška,že mám splnit úkol DLOUHE LUKY.Jenže já žádný takový úkol nemám,nepamatuji si,jestli jsem ho někdy měla a navíc budovu dlouhých luků mám už nějaký čas postavenou.Nevím co víc udělat,aby se úkol konečně splnil.Napadá mě snad jen zvýšit produkci výrobny luků,ale nikde to nemám v knize.Můžete mi prosím poradit,nebo máte podobnou zkušenost?
Last edited by Aknelka007; 29.03.13 at 13:12.