Souhlasím, mám stejný problém...
p.s. a nepsalo se taky o tom, že kdo je v cechu, dostane 100 cech. mincí??
Souhlasím, mám stejný problém...
p.s. a nepsalo se taky o tom, že kdo je v cechu, dostane 100 cech. mincí??
Nemohlo by se na domovském ostrově objevit cca každý 8-10 den od 30lvl nějaký lehce porazitelný bandita aniž by zabral jakékoliv území něco jako "pašerácké doupě", mám totiž úkol zbavit se bandity na domovském ostrově, ale už tam žádného nemám tak úkol nemohu splnit.
no tie cechovní mince by taky bodli.. bolo o nich psané a nic
ahoj.
pri úlohách taktik a milice by možno stačilo zrušiť obmedzenie "v domovské oblasti" a dať možnosť použiť tých 50 milice a 50 kavalérie pri zničení tábora v dobrodružstve.
a dik za aspoň čiastočnú opravu
Me se stale neodemkly ulohy
Ostatni ostrovy:
a Podezrela osoba:
Připojuju je. Mám úkol Taktik a Milice. Dříve je splnit nebylo možné a na odstranění problémů se pracovalo. Nyní už je tam vidím. Obojí má podmínku pro splnění porazte v domovské zóně bandity pomocí .... Ale ostrov mám zabraný celý a myslím, že jsem podmínky pro splnění úkolu splnil již dříve a to při dobývání ostrova. Tak co teď s tím bude?
Děkuji všem za vaše postřehy ohledně opravy. Hlavně těm, kteří zde vkládají obrázky pro lepší uvedení do problematiky. Vaše postřehy předávám na vyšší místa.
Já jsem s taktikem v pohodě, páč mám ještě celej s9 plný banditů.
mám ale jiný problém
http://imgup.cz/image/Lbs
a chutovka na konec - at uz proto, ze nebyla dodana lekarnicka, nebo proto ze nejde mit zranenyho generala na vycistenem ostrove (popr. pouziti lekarnicky na dobrodruzstvi)
sorry ... ale pokud si to napíšeš do podpisu takhle a neuvedeš, že se jedná i o jiné hry, tak jak to mám poznat.
Reagoval jsem jen na základě toho zavádějícího podpisu a neobviňoval jsem tě --- obvinění by vypadalo jinak a psal bych ho jinam.
navíc nick je ve hře uveden ... minimálně Zelda
tak se nečerti a uprav si podpis na srozumitelnější ... např. "známá z jiných her jako ..." ... z jiných her tě něznám (a asi nebudu sám) neb je nehraju
končím ať to tu nezasviníme ... a ještě jednou promiň