Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Okno chatu, doba vytěžení

Monde
    Kouzelnictví

Okno chatu, doba vytěžení

když otevřu okno chatu.. vyskočí automaticky a kousek výš.. když si nedám pozor.. vyskočí mi to až nad rámeček internetového prohlížeče a pak už to okno nejde stáhnout zpět dolů a musim obnovovat stránku. To je jedna věc a druhá
    Myslím si že by bylo docela praktické, pokud by to šlo... aby doly měly někde zobrazené "za jak dlouho se vytěží"

SipkovejRuza
    Guest
    mělo by stačit zavřít lištu přátel a dát maximalizovat okno
    pokud už se to stane a horní okraj ti vyskočí moc vysoko, pak pomůže jen refresh

... dělá to
    1, pokud minimalizuješ chat, změníš velikost okna prohlížeče a zase obnovíš chat (to je asi to co děláš)
    2, pokud změníš velikost okna, když se ti okno chatu načítá
    ... aspoň to jsem pozoroval u mne

více méně to důl má ... víš počet suroviny a víš čas na jednu otočku ... pak je to jen násobilka

Monde
    Kouzelnictví
    a nebylo by přeci jen hezčí, kdyby ti to ukázalo end stejně jako ti běží čas všude jinde...?

SipkovejRuza
    Guest
    Quote Originally Posted by Shaman8885 View Post
    a nebylo by přeci jen hezčí, kdyby ti to ukázalo end stejně jako ti běží čas všude jinde...?
    zbytečný výpočet pro x budov ... podle mne je to dostatečné
    žádná budova ti nepíše kdy dodělá suroviny, které má ve skladu, tak proč by to měl dělat důl ??
    kdy se vytěží po pár dnech odhadneš ...

čas ti běží jen u vyslaných lidí nebo konec jedné produkce ... a ta ti běží i v dolu (stejně jako ve všech jiných budovách)

samozřejmě, že by bylo hezké kdyby ta hra za nás všechno dělala, mohlo by to nakonec i za nás hrát ne?

Monde
    Kouzelnictví
    nebylo by to spatne mit nejakou tabulku a tam moct sledovat ca ketry zbyva do vytezeni.poprikladne ve hre aspon pomocne tabulky za jak dlouho se vytezi dan dul na ruznych stupnich budov a ruznymi bonusy..ono to an netu sice je ale proc to hledat nekde kdyz to muze byt primo ve hre..ale to bychom chtely asi moct :P

Closed Thread