Použij blokaci druhým generálem.
Použij blokaci druhým generálem.
Zajímalo by mě kolik lidí se řídí 1. plánkem co zde je, protože mě osobně přijde v některých částech zbytečně moc ztrátový.
Přesněji jde o 8 sektor.
Dle návodu by se tam měli poslat i na 2. útoky po 200 rekrutech.(8.2 b a 8.3 b)
Pokaždé se přijde o cca. 70rekrutů.
Výhodnější je tam poslat kavaleristy(kolem 100ks-stejně bude potřeba na bosse).
Ta zbylou army dorazí zcela bezeztrát. (většinou tam zbylo kolem 70-80 tuláků)
A rovněž 2. útok na bose.
1. útokem zlikvidujeme tuláky, takže v 2. útoku nám zbyde bos a 50 výtržníků.
Na ty mi přijde výhodnější poslat 140rekrutů a 60milice. Přijde se o cca. 111 -140 rekrutů a 0-15milice.
(zase výhodnější než o 50milice a 17kavaleristů)
Tak osobně jsem to takto udělal u 8-2b kde zbyde jen pár desítek tuláků.
A tam je to co jsem psal výhodnější.
Při 1. útoku jsou psy zabiti čili je možné použít kavalerii.
Kdyby přežili což se u mě nestalo tak je nevýhodné ji použít.
Last edited by Severeno; 15.12.12 at 17:07.
taky bych dodal jedno doporučení
8-5b pokud máte již nějaké lepší lukostřelce (lukostřelce s dlouhým lukem) tak je pošlete místo klasických lukostřelců (ale pořád mějte těch doporučených 70 celkem) sníží to ztráty a o dost já měl jen asi 30 lukostřelců s dlouhým lukem a zbylo mi ještě 17 milicí o rekruty jsme samozřejmě přišel všechny, ale přežilo i všech 20 kavaleristů...
jinak tímhle návodem se řídím už delší dobu a vyhovuje mi to, možná se dalo v sektoru 8 něco ušetřit, ale v sektorech 6 a 9 to moc nepůjde...
TIP: koukal jsem na tábor v sektoru 9 ten kolem kterého procházíte do sektoru 6 a je tam 200 tuláků tak protože je to poslední sektor a budou tam asi i pěkné odměny tak bych zkusil v budoucnu tak 160 kavaletie + 40 vojáků, ztráty by měly být celkem minimální (můžete risknout i 200 kavalerie ale pochybuju že by jste měli takové štěstí aby jste sundali všechny střelce prvním útokem)
jak mám dobít nebo zabrat 4 sektor?
Daff > postavit v tom sektoru sklad - viz napoveda...
No mam dotaz na 8-5a) je nutne pouzit ty kavaleristy? nebo jde tam dat jine pomery? Mate s tim nekdo zkusenosti?
Dá se ještě stále jít podle tohoto plánu? V S9 chci podle plánu co je na začátku jít na ten 9-4
http://img593.imageshack.us/img593/7088/homeisland.jpg
Ale když na něj najedu, tak se mi očervení i ten tábor nad tím. To ale když zničím ten dole, tak půjde hned nad ten nad ním a zhebne tam, ne? Jak nejlée dobít tenhle sektor?
Díky