Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hromadné odesílání k plnění úkolu

Monde
    Kouzelnictví

Hromadné odesílání k plnění úkolu

Geologové a průzkumníci. Mám ji zatím málo ale i tak je otravné a nelogické u každého naklikávat to stejné. Tato vlastnost mi brání jich mít víc, třeba i několik desítek. Máte-li 50 průzkumníků a chcete li je odeslat na stejnou misi budete jako trotl klikat furt na ty stejné ikony 50x? A nebo i generálové. Já jakožto ten co prošel armádou odesílám vojsko po vlnách tj, na jednu vesnici co se brání i 10 vojsk. Jak ale je odeslat jedním kliknutím všechny naráz? Není tohle chyba hry že musíme jako idioti klikat a klikat?

Monde
    Kouzelnictví
    https://forum.thesettlersonline.cz/threads/4341 oddíl "What Is On The Horizon", poslední odstavec.

Alternativou je použití neoficiálního herního klienta, který je BlueBytes tichým duchem tolerován a toto umí. Nevím, jestli u generálů, já osobně tuto vlastnost u nich nevyžaduju, takže v tomto směru nevím, ale určitě to umí s geology a exply. A taky jiné "hromadné" věci.
    Last edited by Kubiiiii; 27.11.24 at 16:56.

Reply to Thread