Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Thread: Geolog: spoždění / chyby

Monde
    Kouzelnictví

geolog nehledá

Dnes jsem dal hledat důl na měď (všechny jsem měl spadlé) a geolog mi oznámil, že nenašel žádné naleziště měd, protože v mých sektorech žádné naleziště není Raději jsem to zkusil dvakrát a nic.

SipkovejRuza
    Guest
    zkus refresh - odhlásit a přihlásit

a pokud to nepomůže, tak budeš muset kontaktovat podporu ... z hlavní stránky (po přihlášení)

Annie969
    Guest
    Asi blba odpoved, ale mas ty spadle doly zbourane? protoze pokud ne, tak ti to asi nenajde zadne nove loziska...

Monde
    Kouzelnictví
    Doly se bourat po vytěžení nemusí.

Monde
    Kouzelnictví
    Nemusí se bourat .. BLBOST

Monde
    Kouzelnictví

Geolog - chodí ve špatnou dobu

Chci nahlásit chybu, geolog mi to dělá u všech surovin. Při odeslání na hledání ukazuje čas správně, ale když se odhlásím.. a během dne znovu připojím tak hledá znovu.
    příklad:
    dnes jsem poslal dva geology na hledání Uhlí a po pěti hodinách jsem se připojil znovu.... hlasí mi, že ještě mu zbývá hledání víc jak 3h.

S pozdravem Kral_Vitana (level 35)

Monde
    Kouzelnictví

Geolog nic nenašel

Vyslal jsem geologa hledat uhlí, zhruba 4 hodiny před vytěžením dolu (čas spočítán). Dle zápisu v iformačním okně ve hře to tak i bylo, nejdřív vytěženo, 10 minut nato skončil i geolog, ale s tím, že nic nenašel - viz příloha. Je to chyba nebo standartní chování geologa?
    Attached Images

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Markobros View Post
    Vyslal jsem geologa hledat uhlí, zhruba 4 hodiny před vytěžením dolu (čas spočítán). Dle zápisu v iformačním okně ve hře to tak i bylo, nejdřív vytěženo, 10 minut nato skončil i geolog, ale s tím, že nic nenašel - viz příloha. Je to chyba nebo standartní chování geologa?
    standartní chování, moc se neoplatí s tím počítat že ti najde těsně po vytěžení

Monde
    Kouzelnictví
    Ahoj , už by s těma geologama měli neco udělat , třeba jim kůpit lepší hodinky když se jim tyto zpoždujů . To je už trochu příliš ty jejich časy . Pošlu je hledat mramor , vyšlu je 9.15 , odloguju se , přijdu cca za 2 hodiny a geologům zbývá ještě třeba 23 minut . To fakt už kolikrát nebaví .

Monde
    Kouzelnictví
    Řeší se to zpožďování geologů, nebo na to vývojáři kašlou?!

Reply to Thread