Dnes jsem dal hledat důl na měď (všechny jsem měl spadlé) a geolog mi oznámil, že nenašel žádné naleziště měd, protože v mých sektorech žádné naleziště není Raději jsem to zkusil dvakrát a nic.
Dnes jsem dal hledat důl na měď (všechny jsem měl spadlé) a geolog mi oznámil, že nenašel žádné naleziště měd, protože v mých sektorech žádné naleziště není Raději jsem to zkusil dvakrát a nic.
zkus refresh - odhlásit a přihlásit
a pokud to nepomůže, tak budeš muset kontaktovat podporu ... z hlavní stránky (po přihlášení)
Asi blba odpoved, ale mas ty spadle doly zbourane? protoze pokud ne, tak ti to asi nenajde zadne nove loziska...
Doly se bourat po vytěžení nemusí.
Nemusí se bourat .. BLBOST
Chci nahlásit chybu, geolog mi to dělá u všech surovin. Při odeslání na hledání ukazuje čas správně, ale když se odhlásím.. a během dne znovu připojím tak hledá znovu.
příklad:
dnes jsem poslal dva geology na hledání Uhlí a po pěti hodinách jsem se připojil znovu.... hlasí mi, že ještě mu zbývá hledání víc jak 3h.
S pozdravem Kral_Vitana (level 35)
Vyslal jsem geologa hledat uhlí, zhruba 4 hodiny před vytěžením dolu (čas spočítán). Dle zápisu v iformačním okně ve hře to tak i bylo, nejdřív vytěženo, 10 minut nato skončil i geolog, ale s tím, že nic nenašel - viz příloha. Je to chyba nebo standartní chování geologa?
Ahoj , už by s těma geologama měli neco udělat , třeba jim kůpit lepší hodinky když se jim tyto zpoždujů . To je už trochu příliš ty jejich časy . Pošlu je hledat mramor , vyšlu je 9.15 , odloguju se , přijdu cca za 2 hodiny a geologům zbývá ještě třeba 23 minut . To fakt už kolikrát nebaví .
Řeší se to zpožďování geologů, nebo na to vývojáři kašlou?!