Stejný problém, stejná odpověď od podpory. Je tu někdo, komu ta hra jede?
Ahoj,no jsem rád že jste napsali , tento paskvil mi nejde po té opravě , jo jsou to ...
Dear players,
I have forwarded your report to the tech team. This is currently under investigation.
Regards,
BB_Sious
Pokud potřebujete pomoc, prosím kontaktujte zákaznickou podporu, česky. Můžete se obrátit i na mě, ale prosím pouze anglicky.
Great. Really THX Sious.
Už mi to jede
Tady na tom odkazu je vidět, že problém s přihlášením je celosvětový. U mě to taky dosud nefunguje.
https://www.facebook.com/groups/settlersonline.int
Na stížnosti a dotazy Ubisoft buď vůbec nereaguje nebo posílá od KI vygenerovanou odpověď.
Ty stížnosti by se taky mohli kopírovat. Stejné problémy jsou po skoro každém update.
Ztráty které každý hráč jejich neschopnosti utrpí se možná dají nějak vyrovnat. Psychická frustrace a absolutní demotivace se dohnat už nedá. Při tom mají pořád dost drzosti nabízet diamanty ke koupi.
Dear players,
Our tech team has done some tweaking from the back end. We have been able to log in to the game just fine since. If you're still seeing this issue, please let us know.
Regards,
BB_Sious
Pokud potřebujete pomoc, prosím kontaktujte zákaznickou podporu, česky. Můžete se obrátit i na mě, ale prosím pouze anglicky.