Closed Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Stavební licence

TellEsSafi
    Guest

Stavební licence

Zdravím,
    už si nevím rady, zkusil jsem vše co šlo i lidí na serveru jsem se ptal, [COLOR="rgb(0, 0, 0)"]dobyl jsem nový sektor, postavil tam sklad, ale nepřidalo mi to stavební licence[/COLOR]. Dal jsem několik rr a nic.

//děkuji hráčce [cz] svobinka, která měla trpělivost a pomáhala mi najít nějaká řešení.

Thespia's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    To ti asi svobinka řekla, nicméně... stavební licence ti to nepřidá automaticky. Myslím, že je najdeš v hvězdě a když je přetáhneš na dům starosty, tak se ti přidají. A nevím jestli je ještě předtím nemusíš vyndat z pošty. Nemáš je tedy v hvězdě (nabídce) nebo poště?
    Last edited by Thespia; 26.01.13 at 17:04.

TellEsSafi
    Guest
    To jsem zapomněl dopsat, v poště ani ve hvězdě je nemam

MOD_Gryphem's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    1) Přišlo ti to poštou a jak jsi otevřela poštu, tak se to nedalo do hvězdy? A nebo ti nepřišla pošta vůbec?
    2) Napiš ještě den, kdy to bylo.

TellEsSafi
    Guest
    Stalo se to včera před půl pátou večer. Takže tady somruju stavby jak nakej chudak
    Last edited by TellEsSafi; 27.01.13 at 22:58.

TellEsSafi
    Guest
    Takže jdu opět napsat, zda je chyba u mne, jestli jsem správně pochopil jak je to s těmi sektory, než se tu rozepíšu rád bych se zeptal zda teda po dobytí nového sektoru a postavení sklad má opravdu přidat 10 licencí na stavění? jestliže je odpověď ANO > dnes jsem zabal další sektor, a stalo se to samé co 26.1., jesli je odpověď NE > omlouvám se za spam a nepochopení herního systému.

PS: rád bych věděl jak to je, díky a hezký den

Monde
    Kouzelnictví
    Když zabereš nový sektor, přijdou ti licence do pošty jako kořist z poslední bitvy. Otevřeš poštu, klikneš na "přijmout". Najdeš je v nabídce (hvězdě) myslím na kartě "zdroje". Přendáš je na Dům starosty a přičtou se ti nahoře na liště.

MOD_Gryphem's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by TellEsSafi View Post
    Takže jdu opět napsat, zda je chyba u mne, jestli jsem správně pochopil jak je to s těmi sektory, než se tu rozepíšu rád bych se zeptal zda teda po dobytí nového sektoru a postavení sklad má opravdu přidat 10 licencí na stavění? jestliže je odpověď ANO > dnes jsem zabal další sektor, a stalo se to samé co 26.1., jesli je odpověď NE > omlouvám se za spam a nepochopení herního systému.

PS: rád bych věděl jak to je, díky a hezký den
    Při poražení Bosse v sektoru ti má přijít zpráva ve které je nějaká odměna a +10 licencí.

Closed Thread