Ahoj, údržba byla ukončena dřív, jde se přihlásit do hry.
Zdravím mám tady pro vás další problém!kamarád se přihlašuje přez facebook na hru a tetka se nemuže vubec přihlasit!pokaždé když se chce prihlasit tak mu to naběhne jako kdyby se chtěl registrovat a pořád dokola co stím má udělat?díky
Ať se podívá zde. Samozřejmě předpokládám, že neudělal nic, za co by dostal game ban (to by to taky vysvětlovalo).
hodinu sem ted byl online a vše v pohodě, najednou mi to nahlásilo chybu a hodilo na domovskou stránku, přihlášenej sem, ále když dám hrát ták se mi po naběhnutí tabulky se změnami robrazí hláška že " zóna serveru selhala" dělá to jenom mne? nebo to nejede všem ?
Autor vláken: Deník dobrodruha SeFFa, Černé obchody ve stoce, Co by se mělo udělat lépe a jak!
Zakladatel cechu: S-o-F
Od vcerejsi udrzby se nemohu nalogovat do hry, spusti se uvodni obrazovka od ubisovtu, ktera se nacita asi pul hodiny, neli dyl pak naskoci ta druha cast a prez tu se do hry uz nedostanu, proste se nanacita. Bohuzel jsem vcera nez to spadlo zacal dobrodruzstvi, o ktere bych nerad prisel, takze jsem docela v uzkych :/ . Nevite co s tim?
taky mi nelze hrát mám se pry podívát po foru,ale tady nic co by tenhle výpadek zduvodmilo nevidím no nic počkám třeba do vánoc)))
Podívejte se sem.
Jinak z hlavní stránky odkaz na podporu.
uz je to ok udelal jsem to podle toho navodu, ale problem byl nekde mezi Gchrome a flash playerem, jen jsem zapomel napsat ze uz to jede jinak diky