Uz sme ONLINE
Uz sme ONLINE
Tak nejak se porad nedari. Opakovane mi to zamrza na uvodnim logu Ubisoftu a BB, nekde u 60% nacitani.
bezva tak jsem chvíli byla ve hře pak se mi to dreklo a zpět už se nedostanu načte se do půlky a konec :-)
Nelze se připojit,,, při přechodu na adventuru to stále načítalo,, po relogu se to zastaví na Tipu dne
**** opr.. už to jde, asi přetížený server
Ahoj Team,
ja ma tiez problem sa prihlasit...na Chrome aj IE, to nejde. Zalogujem sa normalne ale ked dam hru tam mi ostane na obrazku "Tip dne a nacitani mapy" pozadie je modre a nic sa nedeje. Rano po uprave to islo, ale potom prestalo, tak som si myslel , ze to ma nieco s odstavkou, ale skusam to momentalne a stale to nejde.
Ma niekto tiez podobny problem ?
Pozrie sa niekto na to ?
Dik LJ77
Mám úplně stejný problém, již několik hodin. Zamrzne na Tipu dne, v tom okamžiku me vidí přetelé online i když tam nejsem. Nemůže se nikdo dostat ani ke mě na ostrov. Premko jede, mincovny, dýňová pole jedou bez buffu, zablokovaná pozvánka na dobro v poště....
Také se nemohu přihlásit do hry. Včera po údržbě to chvíli šlo, ale od té doby je tam pořád úvodní tabulka a načítání mapy.
vidim ze nejsem co ma problem s prihlasenim uz druhej den
Ahoj všem, právě se toto řeší, proč nemůžete hrát. Ale zatím nemůžu poskytnout další informace, nejsou.
Ahoj,
Konecne po 2 dnoch cakania niejaka odpoved. Snad sa to podari cim skor vyriesit. Dakujem
LJ77