Pani Admini, tieto neustale problemi s prihlasenim (napr. Zona serveru selhala....) uz zacinaju bit ozaj trapne.
Pani Admini, tieto neustale problemi s prihlasenim (napr. Zona serveru selhala....) uz zacinaju bit ozaj trapne.
Last edited by Warder; 27.11.12 at 22:49.
Podle FB Servry nestíhají nápor hráčů ve špičku, jelikož počet hráčů prudce vzrostl. Dělají nějaké optimalizace prý a nakupují nový Hardware a pokud jsem to správně pochopil, tak jako dočasné řešení prostě vypli určité Regióny zemí. Očividně těmito regióny jsme i my, jelikož se už od 7mi večera od včerejška nemůžu přihlásit ani jedním z prohlížečů...
A ti tomu veris ? To si myslis ze najprv nieco zbastlia a az potom zacnu uvazovat aj nad tym ze bi sa im tam aj nejaky ludia mohli prihlasit a serveri mat nejaku zataz ked uz to je onlinovka ?
Tieto problemi sa stupnuju od zaciatku avsak dnes po poslednom poobednom update su total.
Last edited by Warder; 27.11.12 at 23:04.
To je pěkný, že někde na FB je zahrabaný nějaký info, ale mohli by to hodit taky na ofic. web - prolejzat tuny blbostí na FB mě fakt nebaví, tak tam odmítám chodit. Celkově mi ta informovanost přijde dost pod úrovní, kterou bych očekával od herního studia. Hra 24h pořádně nejede (mě jen v 1 prohlížeči na 1 PC - testoval jsem 2 PC a na každém 3 prohlížeče) a na webu ani písmeno o tom co se děje.
@Wareder: No věřím tomu, že zablokovali určité regióny, aby jsme se nemohli připojit... Strašně fér přístup.
@Sidi: Bohužel, aji na jejich FB si lidí stěžují o nedostatku informací.. Vždyť v 16:00 prohlásili, že mají hotovou údržbu a mezitím jim tam napsalo dalších 150ti lidí, že se stále nemůžou přihlásit i po ní...
Edit: Jůů IE mě konečně přihlásil, Opera na mě dlabe ^
Last edited by Xeri; 28.11.12 at 00:55.
[QUOTE=Xeri;263Edit: Jůů IE mě konečně přihlásil, Opera na mě dlabe ^[/QUOTE]
To len asi tebe specialne povolili ten pristup. Keby zablokovali podla regionov tak sa logicky neprihlasis !
A este jedna vec, ceska verzia predsa bezi na separatnom (samostatnom) servery !!!
Last edited by Warder; 28.11.12 at 10:54.
Taky už se můžu konečně přihlásit. Problém způsobil Adblock plugin do firefoxu. stačí ho vypnout pro stránku thesettlers-onlin.cz a jede to bez problémů
@Warder
"Furthermore, we have increased the zone limits back to normal. This means that more players are able to join the game again."
Kolem půlnoci asi už taková špička nebude, tak imo ten limit asi zjemní, což?
@ cheysuli
Fatk že jo..
To si dělají srandu... :-)
¨Dobrý den, mám problém s připojením, přihlásím se na stránku http://www.thesettlers-online.cz/cz/play a naběhne mi jen bílá stránka.... Jak je to možné ?