uz to jede ale na to ze to tyden nejelo tak zadne revanc
uz to jede ale na to ze to tyden nejelo tak zadne revanc
a co si cakal karafiaty. Ved support niee schopny odpisat na forum a ana email a ty chces este aj nahradu.
nebud smiesny...som sklamany z pristupu k hracom, aky ma support.
Přátelé kamarádi, nevím co dál přeinstaloval jsem všechno možný, prohlížeče, javu, flash, vymazal sušenky ale výsledek žádný. Prostě se už zhruba 10 dní nemůže přihlásit stále se načítá úvodní stránka s "dýní". Vím že je nás víc kterým to nejde. Je tu ale někdo kdo ví co přenastavit aby to šlo? Komu se podařilo přijít na to jak se připojit? Co udělal?
Dík za jakoukoli radu.
Bude mimořádná údržba, snad vás to opraví.
Po tydnu se mi to vcera rozjelo
Ahojte,
aj mne to u od vcera ide. Neviem ci mam podakovat supportu, ale pre jeho neochotu komunikovat s hracmi, asi to nebude mat zmysel , kedze forko je tu iba pre hracov ako pozeram. Tak len pre info uz mi to ide tiez.
do buduca, poprosim aspon niejaku vetu, co sa deje a predbezny cas opravy.
LJ77
Tak u mne bohužel minus, stále bez možnosti připojení. Tak zas zkusím odinstalace a instalace
Po poslední odstávce se nelze přihlást, po stisknutí Hrát nyní vše v pořádku, ale po naběhne modrý podklad a nic.
1) Promazat cache (nezipaměť) prohlížeče (nejlépe smazat i cookies + historii).
2) Použít program CCleaner (čistič -> analyzovat -> spustit Cleaner), který například stáhnete zde. Ten vám automaticky pročistí prohlížeče + i systémový "odpad".
3) Reinstalovat Flash.
4) Pokud máte AdBlock, tak vypněte.
5) Změnit prohlížeč.
Vše ze seznamu jsem udělal.
problem dam hrat nini nacita sa magor s kladivom a nic len obrazok do hry to uz nevpusti skusal som co sa dalo a nic zatial :-(
Tak nic, nejde se připojit, při načítání mapy přijde hláška: "Zóna serveru selhala", "V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu." Zkoušim, zkoušim, ale nic se nemění... Škoda, tohle dokáže naštvat.