Last edited by Nexal; 07.10.14 at 07:50.
Vážení osadníci,v úterý ráno neproběhne údržba serveru. Můžete bez obav hrát.
Mnoho z vás žádalo dekorativní předměty z dobrodružství.
Proto přijdou 3 červené stromy do hry, jde je koupit u Kupce, stejně jako školku.
a Pohádkový hrad pojede bez bonusu...fakt super
"V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu."
Když tak pěkně prosíte, tak to zkouším znovu a znovu a znovu ... a znovu. A ono stále nic. Jestli by nebylo pravdivější, kdyby jste rovnou napsali, že se na to máme už konečně vykašlat a jít hrát jinou hru! Nějakou, kde by fungoval správně český font a ne tahle vaše 8 měsíců trvající parodie na češtinu!!!
A ještě jednu připomínku k textům bych měl. Prosím, aby jste pravdivě psali větu "Hlavní změna bude oprava lagů." Tam by se spíše hodila věta: "Hlavní změna bude úprava lagů." I když, jak nad tím tak přemýšlím, tak to vlastně žádná velká změna není :-(
Náhodou, musím vývojáře pochválit. Chat padá mnohem plynuleji než před ~dvěma roky.
No ono se nešlo přihlásit, resp Pardon, přihlásit se jde. ale nejde hrát hru už od cca šesté ranní českého času ( cca 8 hodin Dubajského času).
takže chyba je na straně Ubisoft, jako vždy. no že jsme nahodili bonusy a spadnou doly, to je jedno, přeci postavíme nové za pár dní
Mat takýto team podpory vo firme tak už visia za gule v prievane aby ani muchy nemohli nane srať.
vidím, že mám stejný problém
tak snad odpoledne to pojene, nebo taky nikdy
do hry mě nešlo přihlásit už od 4 hod. ráno mám prémko a cvičím a převážím vojáky na krejčíhotakže jsem naštvaná
V této zóně byla nalezena chyba .. jenom 60 budov jako mincovny, tavírny zlata, tavírny titanu, střelný prach, exo pily, epicke pily s produkcí exo prken, expertní věda atd .. pojede bez bonusu někdy do večera, kdy se dostanu znovu k settlerům (za předpokladu, že to vůbec opraví). O ostatních věcech jako poslaní max počtu vylepšených scoutu na hledání artefaktů atd ani nemluvím.