bodla by nejaka kompenzace ze to neslo cely vcerejsi den ... aneb bobek na ne co.
bodla by nejaka kompenzace ze to neslo cely vcerejsi den ... aneb bobek na ne co.
to by teda bodlo, zvlášť pro ty, co mají zapnutý premium ... ale i tak pro všechny.
TL;DR: chování lidí zas a znovu
Po problému je to pořád kompenzace, kompenzace, kompenzace. Jak rozbitá gramofonová deska. Mamíííí, ono je to rozbitýýýý, dej mi kompenzacííí. Jak malý. Nejvíc mě to dokáže *** na globalu, když je problém, spousta lidí do hry ani nemůže ale někteří si stíhají stěžovat. Ano, A. z ELITA, mám na mysli tebe.
Za prvé, uvědomte si, že v podmínkách, které jste "podepsali" není garantovaná dostupnost hry. Přijde mi, že si neumíme (neumíte) nestěžovat. Buďte rádi, že problém je "pryč" a že zas můžete do hry, a nemyslete jenom jak na tom vydělat.
Spíš než kompenzaci bych byl radši, kdyby BB určili příčinu problémů a řekli "víme, co to je, udělali jsme tohle a tamto, aby se to nestalo".
mno skoro 7 a nic :-) Ravise může tě podpíchnout ? bude kompenzace ? D
Casiopea jo už je 9 hodin a stále prd. Já bych řekl, že němečtí soudruzi z NDR zase chrápou a nic nedělej. a možná kolem oběda se první z nich dokodrcaj do práce svými BMW a až se jim bude chtít, něco začnou dělat.
ale už to je spíš tradice , údržba = bude to nedostupný :-D
něčekaně to opět nende...asi je to rozbitý..... hodina v čoudu takže chci hodinu prémka třeba stoupa
mno jo, ale já doufala, že dnes přece jen.....a nic jsem nešťastná :-) chci na rok premko jako kompenzaci svého duševního zdraví
Casiopea - no tak si přijeď kompenzovat svoje zdraví do Dubaje- samozřejmě až ti dají to roční premium, aby jsi pak mohla dohnat ztráty, když se budeš rekreovat tady :-D
no toto....no toto....mohly být smažený vejce k snídani a takhle??budu bez snídaně
na rok premko? ja chci premiovej rok zivota za ty nervy :-) ale nejak mne to vuuubec neprekvapuje, divny, smutny, ale je to tak.