jo dame ale nezapomen si socka nemas pu :_) ale kdo nam zaruci ze to dohrajeme ? nebo zase prijdu o hromadu genosu jak na ENG servru pred par lety a podpora me poslala nekam naval link breke
jo dame ale nezapomen si socka nemas pu :_) ale kdo nam zaruci ze to dohrajeme ? nebo zase prijdu o hromadu genosu jak na ENG servru pred par lety a podpora me poslala nekam naval link breke
A jsme tam kde jsme byli před hodinou
mne jsou ty odmeny ukradeny, nechapu proc kdyz neco podelaj proste nestopnou cas, nedaj na uvodni stranku vedet par hodin dopredu, ze se problem resi, je zastavenej cas a spusti se znovu v tolik a tolik? vetsina prumerne aktivnich hracu bonusuje rano a vecer, tzn nez jdou do prace a nez jdou spat, spusteni po obede ma pro ne fakt velikej smysl.
a jeste mne tak napada, uzitecnejsi nez pridavani sberatelskych predmetu, ktere se na zaplnenem ostrove stejne nedaji nalezt, nebo se generuji ve skalach a nejsou videt by bylo zautomatizovani kniharstvi treba jako u epidilny. 24 resp 36h lepidlo ponekud ztraci vyznam, kdyz se vyroba automaticky nezopakuje a pochybuju, ze nekdo kvuli tomu v noci vstava, aby nahodil dalsi
Nováčci z toho musí být vykulení. V zoně se vyskytla chyba zkuste to znova a stokrát nic.
možná než jenom krafat tady na fóru by to chtělo poslat někam hromadnou stížnost, jinak se nikdy nic nevyřeší...
Fied musí a hodně z nich to odradí od dalšího hraní :-)
mno tak jsem nakoukla a zjistila že jsem se posunuli z chyby v zoně o hodinu zpět na původní hlášky tak to bude den :-)
Kdepak zase soudruzi z NDR udelali chybu :-D. Tato hra ma neustale klesajucu uroven. Co uprava hry to vacsie a vacsie problemy. Keby takto programovali u nás ta uz maju davno padaka.
Jsem jediný, kdo se po dnešní údržbě vůbec nepřihlásí? (spojení se serverem bylo ztraceno)
komu si chces stezovat? to maji na haku. vem si epidilnu, na testu zjistili, ze kdyz je na ni bonus a presunes ji, tak zamkne zonu. oprava? epidilna se neda presouvat :-)