je nějaká možnost jak ohodnotit práci adminů? třeba napsat někam na jejich vedení nějaký hezký email o tom, jak to páni skvěle zvládají, že mají každý měsíc 4 údržby a koždou z nich po**** ?
je nějaká možnost jak ohodnotit práci adminů? třeba napsat někam na jejich vedení nějaký hezký email o tom, jak to páni skvěle zvládají, že mají každý měsíc 4 údržby a koždou z nich po**** ?
No jsou hráči, kterým, tu chybu nikdy neopravily. Koneckonců i mě poškodili zónu. Fakt potěší ách jo.
Cicigril má to svoje výhody, z hlavní strany se stane obrázková propagace toho co všechno stihli za poslední měsíc zmamlasit a kolik bouřlivých dnů museli kompenzovat jarem D, díky tomu nebudeš muset číst nic neříkájící infa nebo snad koukat na šílenou nevěstu s ženichem a budeš si prohlížet jen obrázky odměn D
Neočekávej, že za tohle bude nějaká satisfakce, musíme se naučit žít s tím, že ve středu prostě Settlers není .(
Jen mě štve, že jsem chtěl po noční zaúkolovat otroky, než si půjdu lehnout a nemůžu
další údržba a namnožení chyb?takhle kdybych makala v práci,tak sem na ulici....(
no toto je primo utok od ubi seti nejdou anno nejde to maj ve stredy hromadny uklid servru ? no toto ale kdyz uz tu mamte takovy pekny cet ma nekdo link na ty nova dobra ? pokut to tedy pujde at to nemusim hledat :-)
a to mě ještě napadalo že pokud se jim to povede zprovoznit jak bude vypadat moje populace teď mi lítá +-2500 taky asi neopravitelné Podpora nereaguje už víc jak 14 čekám na nějaké vyjádření a nic takže to jde všechno ruku v ruce, měli by to zabalit a bude klid :-)
pravda, mezi změnami v následujících údržbách by mohli přidat chat pro lidi, kteří se nemohou přihlásit
no tak jsem rad, ze v tom nejsem sam :-))) Posledni dobou se dari, tak treba bude udrzba udrzby v brzkych hodinach.