Jo, tak stacilo vymazat historii procházení. Ale zadna zmena nebyla, ne? Ze to tak najednou prestalo chodit.
Jo, tak stacilo vymazat historii procházení. Ale zadna zmena nebyla, ne? Ze to tak najednou prestalo chodit.
Už asi 4 den se nejde pořádně přihlási i 35x za sebou a pořád je přihlásit se, nakonec jsem zjistila, že to jakž takž schopně jde pokud si dám hlášení problémů a zadám heslo tak mně naskočí hrát..tak toho hned využiji
Toto se začalo dít na Internet Exploreru. Jde to vyřešit vyčištěním historie nebo použitím jiného prohlížeče.
tak se moji drazi pripojuji i ja, ve 2:04h jsem presunul rezidenci, kydlo to a uz jen cucim na okynko, ze je v zone chyba. na podporu jsem napsal, tak jsem zvedavej jaka moudra se dozvim. i kdyz vim ze chyba neni u mne, tak pro pripadne chytroliny jen doplnim, ze cookies i cahe prohlizecu sem maznul a zkusil to z ie, ff, chrome, opery, dragona i maxtoonu, vysledek stale stejny.
zona serveru selhala v teto zone byla nalezena chyba, zkuste to prosim znovu.
zkousel jsem skoro 2 hodiny, takze na to hazu bobek a jdu spat :-)
aktualizace: je 10:40, z podpory doted zadna odezva, ale ho hry se uz pripojit lze. zajimave :-)
Last edited by Cicigril; 06.09.13 at 09:41.
Dobrý den. Jsem přihlášená, ale nejde mi spustit hra. Pořád dokola mi to píše, že mám hledat odpovědi tady nebo na domovské stránce, ale nic jsem nenašla. Mám teda psát na podporu? Nebo co mám dělat? Maxina
On nefunguje Internet Explorer? Já jiný prohlížeč nemám :-( Co mám teda dělat? Vždyť už budu mít všechno popadaný...
Vyzkoušet jiný prohlížeč nebo vyčistit historii prohlížení+cookies. Dále někdo říkal, že se jde přihlásit přes profil- http://www.thesettlersonline.cz/cs/profile
děkuji za odpověď :-) Táta mě pustil na chvíli na svůj PC, tak jsem to nějak zvládla. Ten profil zkusím příště.
Ahoj , a kdy se bude dat konecne prihlasit ? Ten modej podklad je nic moc