ale uvědomují, jen není tato věc úplně jednoduchá, zvláště pokud se nahazují pořád nové věci - eventy, adv., etc.
ale uvědomují, jen není tato věc úplně jednoduchá, zvláště pokud se nahazují pořád nové věci - eventy, adv., etc.
Mam tady s tim problemem s rozjezdem serveru po update eventu bohaty zkusenosti s Bigpointem a neni to o nic lepsi.
Pravdou je, ze pokud to nefunguje, tak to vrati a daji treba dalsi den. Ale problemy jsou uplne vzdycky
Stále se nejde přihlásit. Už 2 dny u toho sedím a stále "Připojení selhalo, zkuste to znovu". Nevíte někdo kolikrát to mám zkusit znovu, abych se přihlásil ??? :-)
To je tak když má člověk volno, vzbudí se v 6 a říká si, nebudu spát, zahraju si...a nic :-D
Ahoj, nevíte jestli není odstávka serveru dneska? Nejde mi hrát, vždycky když kliknu na hrát objeví se okno, spojení selhalo. Díky za rady
good morning, také čekáte... :-) to se alespoň pozná závislák...:-) to mi připomíná název ČD (prej české dráhy) - Čekáš Dlouho, Čekej Dál, Času Dost...
No hlavně by mě zajímalo, kolik hráčů zahraje tu adv., kvůli které se to dělá...ale tak spustit a ukončit můžeme všichni...tak ČD