Proč vždycky uvádí konkrétní čas, od kdy do kdy bude odstávka serveru, když stejně NIKDY to nejsou schopni splnit.... :-(
Proč vždycky uvádí konkrétní čas, od kdy do kdy bude odstávka serveru, když stejně NIKDY to nejsou schopni splnit.... :-(
Už to jede :-)
Tak buď jsem dostal banána a nebo mi to stále nechodí. A vzhledem k tomu , že jsem v životě ban nedostal,tak ani nevím jak to poznat.
Nu každopádně se nedovedu připojit do hry.
Od dopoledních hodin mi to stále píše tuto chybu... Zona serveru selhala ( V této zoně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu) Zkouším to celej den a nemůžu se tam zaboha dostat, stalo se mi to po tom co jsem dal ten hnusnej sníh na celou mapu. Kámoš se na mě ani nemůže jít podívat napíše mu to to sáme... co s tím?
Vážení administrátoři. Od rána vás žádám o odblokaci účtu. Nikdo se mnou nekomunikuje. Jsem zablokován a nevím proč ani nevím na jak dlouho. Vaše jednání je více než neseriozní. Utrácím tady své peníze a nikdo mi ani nehodlá oznámit důvody blokace.
TataJura: Jste automaticky zablokovaný z důvodu stornování transakce, jak napsala podpora. Do vyřešení není možné odblokovat účet.
Nelze se přihlásit. Píše to chybu: "Zóna serveru selhala"-"V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znova."
Last edited by MalotraktorX; 08.12.12 at 09:28.