shelinka: no podle různých indicíí které zřejmě nasbírali v pevnosti Boyard problém "mohou" způsobovat následující budovy: olejovej mlýn, laboratoř a přístav. když ty budovy zbouráš a pak postupně jednu po druhý postavíš, můžeš tim nějakej bug vyřešit. Nicméně si nejsem jistej, jestli out of memory a problem s javou je to samý, myslim že asi ne, mě to občas s tou javovou hláškou slítne taky. Nicméně zkusit to můžeš že ano.
Odry: no dle všech náznaků má Unity diametrálně odlišné HW požadavky narozdíl od té flashové verze, nebo to prostě ti Jelimáni nedokázali odladit. Doma mám 4 jádrovýho Phenoma, ram +- to samý a grafiku tak nějak, a je to nehratelné - dřív to fičelo, ted se na tom nedaj poslat ani 4 průzkumáci, abych nemusel vzteky kousat klávesnici. V práci mám i5-6600, 16 GB ram a Radeon R7 250. A je to trhaný jak vepřový, nevim, co bych si na to musel pořídit, aby to běhalo tak jako dřív.. uvidíme co zítra update, ale podle toho, co tam má být si nemyslím, že by nějak výrazně vylepšili engine.
Pokud bez toho nemůžete vydržet, tak si nainstalujte zpátky flashovýho klienta a tam to dle vše jede bez problémů a bez bugů, a můžete si tak haloween užít jako dřív. Nicméně rizika nepodporované aplikace třetích stran si spočítejte sami.