UNITY IS LIVE
Dear settlers,
Game maintenance has ended.
.. prosím vás, není tam překlep? Nemá to být náhodou ..
UNITY IS LIVE
Dear settlers,
Game has ended.
UNITY IS LIVE
Dear settlers,
Game maintenance has ended.
.. prosím vás, není tam překlep? Nemá to být náhodou ..
UNITY IS LIVE
Dear settlers,
Game has ended.
Pockejte na zitra az to nahodi na nemecke servery .. bude stacit par hodin a budou delat rollback. Nevidim jinou cestu, hra sice funguje, ale performance slo uplne k sipku.
Už to v tom nemecku asi majú, na nemeckom fóre 80 strán komentov novej unity verzie "sú z nej doslova nadšení" :-)
Presne to stejne u mne. Zkusenosti s dobrodruzstvim - nabijeni genů - preskakuje mezi vedlejsimi geny, dari se na nekolikaty pokus. Rozkliknout nabidku u utociciho gena je nemozne - gena nelze stahnout.
vsechny akce trvaji tak 5x dele nez obvykle. Vsechno funguje hur, hrat v podstate nelze.
Bohužel jen načítá načítá a načítá, objeví se dvě skály v grafice z roku 1220 (vše rozmázlé jako kreslené olejomalbou), ostatní se nenačte objeví se strom úkolů a po načtení dvou či tří dolů celá hra vytuhne a nezbývá než restartovat natvrdo PC. Dosti zoufalá a nepříjemná situace.
přesně to samo, je to jako internet z roku 98, navíc mi nejde obchod, žádný ingame chat, rozjet dobro jsem si netroufnul, chová se jako offline game na úrovni AoE na W95 s 2Mb RAM, naprosto a totálně nehratelná záležitost
Po dnešní údržbě se mi to pomalu načítá a nejde s tím nic dělat. Načte denní krystaly, ostrov a tím to končí. Před údržbou to fungovalo. Kolona
Doporučuji vedení firmy Ubisoft, aby lidi zodpovědné za Unity okamžitě propustili, očividně mají hráče (zákazníky) za závislácké idioty a dále, Unity Settlers sami ukončili, protože za tenhle paskvil Vám nikdo do téhle hry peníze investovat nebude.
ahojte, nebudem sa rozpisovat dam to jednou vetou: Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?