Musíš nainstalova javu
Musíš nainstalova javu
no ale Happy hour na diamanty dali.. to je dobrej fór )
Dávat v tomhle provedení Happy hour, je naprostá zhůvěřilost... jediné, co by mohli dostat je krumpáčem do hlavy, za to, co s hrou provádí....
Pro změnu, dnes, místo ostrova jednolitá modrá plocha, cechy opět nefunkční, načítání, na to aby si jeden vzal dovolenou. Problémy? Celá hra je jeden velký problém, jenom vývojáři jsou v klídku...
Nejde se ani dostat do hry, jen se přihlásit, protože slavná sužba Uplay opět není, dlouhodobě, k disposici.... jděte se už bodnout...
tak to tak vypadá, že jsme asi už dohráli a je čas se podívat po něčem novém, škoda.
nějak nemůžu najít co tou poslední údržbou opravili, akorát vypli chat
upload is faster then before, but still tragic, upload isn´t continous but looks like in packets,, server response poor, have still "refreshing" on the screen, in adv. if are any gens near themselfves, is problem to find right one you wanted, any chat doesn´t work, all people looks like offline, after finding mines they aren´t visible and many more bugs
Stále nehratelné!!!!!! Zkoušela jsem dobrodružství "mladý dřevorubec" Byl to děs a běs!!!!! Generálové si dělali co chtěli, tak nějak si vyměňovali vojáky :-( Neustále se musíte dívat a kontrolovat jestli generál udržel vojsko které jste mu zadali :-( Když jsem šla pod hvězdu, že si vypomohu nějakýma šípama nebo něčím jiným, tak místo ikon zbraní tam byli pouze ikony generálů, dokonce i průzkumníků :-( jo a taky po každém útoku jsem musela odejít domů, protože jinak generál bitvu neukončí!!!!!
S bídou jsem se po 2 hodinách dopracovala ke konci a stejně je mi to asi k prdu, protože dobro nejde ukončit !!!!!!!!!!!!!!! :-(