Rád bych "poděkoval" vývojářům, že hru zmršili tak, že už se ani nenačte.... služba Uplay není k disposici a padá i připojení. Díky a jděte se bodnout nemehla.
Rád bych "poděkoval" vývojářům, že hru zmršili tak, že už se ani nenačte.... služba Uplay není k disposici a padá i připojení. Díky a jděte se bodnout nemehla.
Může mi prosím někdo dát radu jak se do hry přihlásit ????Stále to píše při přihlašování tuhle hlášku : An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was:
InternalError: too much recursion....Velmi děkuji...
Odry môj to je na vine náš PC nestíha kapacitne - mne to píše stejne - my sme skončili s TSO
Hra je stále nehratelná!!!!! Poslat průzkumníky je nadlidský výkon, chat vůbec nejde, vše je zpomalené a na dobrodružství si ani netroufnu :-( Hru jste zničili!!!! Vy nejste vývojaři, vy jste banda neschopných idiotů!!!
Ty wogo...i tady ten chat stojí za prd!!! za prvé jsem shuniik!!! A za druhé to ani text mé zprávy to nenapsalo správně :-(
Opět buď Uplay není k disposici nebo Obecná chyba.... nedá se vůbec dostat do hry... tak ať napíšou, že to pos*ali a končí nebo zpřístupní klienta a Unity dají fofrem dohromady... jak jsem si všiml, spousta lidí už odchází, takže nakonec to zahyne na nedostatku financí, které tihle pitomci profracali...
Tak mě to načetlo. Něco málo jsem poklikal a dám tomu další 2 týdny. Každopádně se to o malinko zlepšilo cca z 0% na 2%. Ale nehratelné:
1.) Nabídka hvězdy v mlžném oparu
2.) V obchodu nejde třídit podle názvu, času...ničeho
3.) Nefunkční chat!
4.) Geologové po návratu vypadají jak by byli na misi, jen zmizí ukazatel času.
5.) Všechno neskutečně pomalé, nedá se to hrát a zlepšení za dva týdny zanedbatelné.
Takže zase game over a koncem prázdnin naviděnou.
Jj já to vidím tak na Halloween kouknu jestli to bude existovat. Němci jim dávají větší kapky už jenom na tom hlavním fóru je skoro 500 stran výtek. A na rozdíl od nás s nimi se oni musí bavit. Ale jinak lidi to tam taky dost vzdávají. Já jsem říkal, že pokud dají to co bylo na testu na ostrou verzi tak to všichni zabalí. Výhoda je, že si můžeme užívat léto a myslet na jiné zajímavější věci než buffování. Tak si užijme poslední záchvěv settlerů a zase někdy někde :-D
No nicméně je to škoda, i když to má i své světlé stránky
Neustále padá připojení, nefungují cechy ani CQ, na ložiscích, když má člověk kliku a zobrazí se, není vidět množství, 20x vám nahlásí nový úkol, i když máte vše odkliknuté... prostě hnus, hnus, hnus.... tak ať naplánují odstávku a dají to dohromady. Zřejmě to přehazují z jednoho programátora na druhého a tím vznikají další zmatky, protože na někoho navázat není jednoduché... kdybych takhle dělal, tak už všichni třeme veverkám ocasy, abychom měli alespoň čím svítit....