Jsem přihlášen, ale na ostrov se nedostanu.
Mému příteli to hlásí, že je můj ostrov uzamčen.
Jsem přihlášen, ale na ostrov se nedostanu.
Mému příteli to hlásí, že je můj ostrov uzamčen.
Vypadá to, že začal fungovat chat. Na začátek dobrý.
No hlavne, ze maji kuraz pustit happy hour :-) Minimalne uvidi ten propad prodeju a snad je to bude motivovat (management kopat do .....) pracovat na opravach
nic než banda naprostých sebestředných ignorantů .Za tohle by měl už někdo viset.Ale třeba to bude jiná Happy hour a každou hodinu dostaneš Udírnu
Nabízet v tomhle stavu Happy Hour je chucpé největšího formátu... spíš by, za tenhle paskvil měli platit nám...
Koukám, že v tom nejsem sám. Nehratelné je výstižné. Hra se načítá 10 minut, splnil jsem všechno co se po mě chtělo a hra stejně nejede, jen se plazí. Souhlasim s návratem klienta.
ani druhý počítač nenačíta hru - vymýšla všeliaké chyby - dnes na 20 riadkov - už musím mať ostrov zarastený ako prales
Lze ještě doufat někdy v budoucnu že s tou hrou odborníci něco udělají ?????Nikde jsem nedohledal žádnou zpětnou vazbu ani žádnou radu co dál......Ostrov se mi za tu dobu jistotně změnil v prales-ještě štěstí že tito programátoři nepracují pro NASA....Děkuji za odpověď....Otázku k věci jsem napsal již dříve.
Jedná se o zcela novou verzi - už bez závislosti na Flash playeru. Všechny hry s tímhle přeprogramováním měly problémy (výkon a rychlost). Akorát je řešily včas - už před rokem.
Obecně HW nároky jsou vyšší, ovšem tohle je extrém. Plus chyby v ovládání.
Cca za měsíc má být další upgrade. Tak snad ty nejhorší problémy vychytají.