Ahoj všem, mám dotaz, máte doručenou poštu v poště? Jsem se na to dnes dívala a je prázdná, jenom odchozí pošta tam je. To mě docela dost s..e protože jsem měla uloženo hodně moc surek a nevybrané maily z dober a pod. :-(
¨Pokud tam máš opravdu hodně položek, tak dlooouho trvá než se všechny načtou. Stránkování neexistuje. Položky tam jsou, akorát herně je to nepoužitelné.
no to mám, více jak 100 stránek :-) tak uvidíme, jestli to někdy zrychlí. Nechápu, když to nejde, proč to nedají zpátky, jak to bylo a v klidu to neopravi. :-(
Tak mi se projevuje už na 8-9 stránkách (původních) a dost výkonném počitadle.
Zpátky to dát teoreticky jde (šlo). Před rokem se daly hry (jiné) přepínat mezi flash verzí a HTML5 verzí rovnou v prohlížeči. Tady může být problém v tom, že klient byl osekaná verze Chrome s flashem. Jenže tenhle flash měl od Adobe licenci už jen na omezenou dobu (původně do května ? ) a asi už ho nejde dál používat.
Nezbývá než vyčkat, jen lehce udržovat své panství aby se zcela nesesypalo a kontrolovat kdy nahodí opravu.
SKALI: to je trest za to, ze si sysel!! )
Hra není vůbec hratelná pomalé seká se načítá se půl hodiny ostrov
RobaSSi neser :-D znáš mě :-)
Vypadá to, že soudruzi z NDR udělali někde chybu... jednak nepobrali, že některé grafiky se přepínají na harwarovou akceleraci samy, jednak to hra ani neumí detekovat, že je to zapnuté... vyskakují mi okna s hlášením chyb v Javascriptu, v podstatě nehratelné ani v konfiguraci, kterou pro hru uvádějí. Skoro je podezřívám, že dělají pro Microsoft - každá další verze je ještě větší paskvil než ta předchozí. Zprávu jim nelze odeslat, protože zprávy pro podporu jsou prakticky nefunkční, na FB nereagují.. to bychom asi chtěli moc... a to nemluvím o podpoře ve hře, tak je v háji úplně, stejně jako pošta... hra se načítá hrozně dlouho, reakce jsou příšerné, neustále někde probíhá refresh. Přimlouval bych se za navrácení klienta, než si to panáčkové překopají do hratelného stavu. Neumím si představit, že bych v tomhle jel dobro, když v tom nejde vyslat ani průzkumník nebo geolog.
Ahoj, stejný problém.... :-(