Kliknu na hrát a objeví se mi bílá stránka a nic.Počítač pročištěný, zkusil jsem různé prohlížeče, výsledek nulový.
Kliknu na hrát a objeví se mi bílá stránka a nic.Počítač pročištěný, zkusil jsem různé prohlížeče, výsledek nulový.
Dobrý den
Mám problém s chatem nemohu se přihlásit PC mám čisté Mozila teď nainstalována a stálůe bohužel nic.
Prosím o radu.
Děkuji
Ahoj, chat měl večer výpadek.
Ahoj, už od údržby se nemůžu přihlásit, přihlásím se, vše se načte tak jak má a hodí mi to načítání mapy... 3Hodiny jsem čekal a nic, zkoušel jsem vše vymazat, přeinstalovat i jiný prohlížeč a nic.
Hru hraju 2 roky v kuse a byla by škoda abych skončil takhle ))
Ahoj, stejný problém řešíme i tady: http://forum.thesettlersonline.cz/th...3%A1sit/page76
Je nás víc...
Po poslední odstávce se nelze přihlást, po stisknutí Hrát nyní vše v pořádku, ale po naběhne modrý podklad a nic.
1) Promazat cache (nezipaměť) prohlížeče (nejlépe smazat i cookies + historii).
2) Použít program CCleaner (čistič -> analyzovat -> spustit Cleaner), který například stáhnete zde. Ten vám automaticky pročistí prohlížeče + i systémový "odpad".
3) Reinstalovat Flash.
4) Pokud máte AdBlock, tak vypněte.
5) Změnit prohlížeč.
Vše ze seznamu jsem udělal.
Ahoj, vidím aktivitu včera večer, tak předpokládám, že se vše vyřešilo.
Chcem sa opytat ako sa mam dostaT DO HRY KTORU MI SERVER ZABLOKOVAL LEBO MI NEFUNGUJE CESTA SPAT CI JE MOZNE DOSTAT SA DO LEVELOV KTORE SOM HRAL ABY SOM NEHRAL OD ZNOVA.
Zdravím, od včerejšího dne se nemůžu dostat do hry. Přihlásím se, naběhne, ukáže tipy dne a konec. Panáček s kladivem: Připojení k serveru bylo ztraceno. Počkejte, než se nám podaří problém vyřešit. A tak čekám a čekám... zkusila jsem to i na jiném prohlížeči a stále stejná chyba. Můžete prosím poradit Děkuji Andělka
Ahoj,mám ten samý problém!!! po čtvrté odpoledne mi to naskočilo,tak jsem asi 10 minut hrála,ale musela jsem odejít a tak jsem vypla hru. Teď jsem se pokoušela znovu a zase nic!! Celý večer včera a dneska až někdy do tech čtyř odpoledne,pak chviličku a teď zase nic!!! DOST MĚ TO ŠTVE!!.... Za tu chvilku,co mi to naskočilo jsem stihla zjistit, že SKORO VŠECHNY DOLY MÁM ZA TU DOBU PRÁZDNÉ,TAKŽE JE BUDU MUSET STAVĚT ZNOVU!!! To se mi teda líbí dost málo!!!!
Last edited by HONZINEK; 11.02.15 at 21:03.