ahoj tak problem mam s prihlasenim stale vždy ked dám hrat nini tak prebehne načitanie a tam to aj zostane cache mám uplne čistu aj cookies aj historiu , opera najnovšia verzia, flash player najnovšia verzia . tak kde ešte može byť problem??
a kdo to je?
kabel nebo WiFi
pokud nemáš stálý signál, tak je to možné
mam problem s tim, ze dost casto nemohu najit konkretni pratele dole v liste, abych jim mohla neco spitnout, nebo se k nim podivat. pokud je tedy nevidim nekde v chatu, tak s nimi nemuzu zacit spitat, ale musim jim napsat zpravu a kdyz odepisi a zacnou spitat sami, tak teprve pak muzu. je to mozne, ze by to bylo tim, ze mam pratel prilis moc???
Ahojte,
cerstvě jsem nainstalovat win7 a firefox a přesto mi při kliknutí na tlačítko hrát nyní se objeví jen bílá obrazovka. Když dám zobrazit zdrojový kód stánky objevím následující text:
Abyste mohli hrát The Settlers Online, musíte aktivovat ve svém prohlížeči Javascript a Cookies. Prosím, zkontrolujte nastavení a zkuste to znovu.
Evidentně mám něco špatně s javascriptem, ovšem co to je netuším, jelikož NoScript jsem neinstaloval a javascriptové stránky mi fungují normálně.
Díky za odpovědi
Ano, flash mám nejnovější verzi. Z modulů mám Google Update, Pando Web Plugin, Raidcall plugin, Flash 11.7.700.169. Adblock mám pro celou doménu thesettlersonline.cz vypnutý, ale ten jsem instaloval až potom co jsem zjistil, že mi to nefunguje.