Closed Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Mobilní verze nebo zjednodušená aplikace pro androida

Monde
    Kouzelnictví

Mobilní verze nebo zjednodušená aplikace pro androida

Zdravím,
    někdy není možnost být ve vhodnou dobu u PC a bylo by dobré, kdyby šlo spustit TSO i na mobilu nebo tabletu.
    Šlo by udělat zjednodušenou verzi (např. zcela bez animací, omezenou jen na vlastní ostrov atd.).
    Osobně bych využil asi nejvíce možnost posílat geology hledat nová naleziště mramoru, stavět vyčerpaná pole atd.
    Ostatně bych tu zjednodušenou verzi občas využil i na PC, neboť TSO mi vytěžují 4-jádrový procesor 3,6Ghz na cca 50%.

Monde
    Kouzelnictví
    Settlers ale jdou pustit na tabletu, aspoň teda na Androidu 4.1
    [SC] - CZ_Senior_Club

Monde
    Kouzelnictví
    Tak nevím v čem je u mne problém - na mé SE Xperii Ray proběhne loading a pak je konec.
    Ostatně zůstává problém s velkou zátěží CPU na PC.
    Nejde nějak flash akcelerovat přes GPU?

Monde
    Kouzelnictví
    jj taky bych byl pro aby to fachalo i na mobilu uz prave kvuli tomu abych treba v praci posilal geologa pridaval bonusy atd

Monde
    Kouzelnictví
    DObrý den, muj tablet beží na androidu 4.1 mám poslední update, po naběhnutí mi napíše že pro chod je potřeba flashT a ten samozřejmně na nadroidu není... tak prosím o odpověď a případnou radu. Díky

Monde
    Kouzelnictví
    S tablety moc velkou zkušenost nemám, ale na mobilech to jde spustit prý jen v prohlížeči Puffin (je zdarma jen na omezenou dobu), nebo přes Team Viewer, to se tablet přes internet napojí na počítač.

Monde
    Kouzelnictví
    připojuji se k žádosti o mobilní aplikaci android....

Closed Thread