S následujícím větším updatem přijde i optimalizace systému. Mělo by to výrazně pomoct.
Ta 486tka společně s modemem mě opravdu pobavila. Připomělo mi to jeden výrok: "Takhle si Hurvínek představuje válku."
S následujícím větším updatem přijde i optimalizace systému. Mělo by to výrazně pomoct.
Ta 486tka společně s modemem mě opravdu pobavila. Připomělo mi to jeden výrok: "Takhle si Hurvínek představuje válku."
Já se přidám:
Dnes mi kamarád buffoval mincovnu a výrobce zlata. Mincovna byla nabuffovaná hned, výrobce zlata za 23 minut. Bylo to okolo 22 hodiny. Krása.
Beta 2,5 roku?Jediná hra o který vim,že je takhle dlouho v betě.Spíš univerzální výmluva.
Zbývá mě ještě 4 povolení stavět, ale nejde to. nejdou mě ani bourat ani stavět budovy. co to je za bordel
refresh / reload
Po upgrade a zvýšení výkonu začala hra brutálně lagovat. Na obchodě trvá potvrzení 30-45 vteřin. Pokud se v té době něco prodá, tak se mi to zasekne navždy. (Do restartu)
Armádu dám přesunout jednou to ukazuje dorazí za 15 minut, pak najedou 29 minut.
Uložení nových jednotek u generála cca 20 vteřin.
Generál začal při útoku poskakovat jako žába. Prostě se někdy zrychlí a začne asi teleportovat.
Buffování přátel skoro nejde udělat .
Přechod na a z dobrodružství tak 20 vteřin.
Jestli tohle bylo vylepšení výkonu, tak prosím zhoršit. Předtím se to nestávalo. A když tak né tak často.
Tak zírám, že blbne i fórum. Mám napsané normální věci v editaci to vypadá správně, ale prezentuje to nesmysly. Áchjo