ano souhlasím
ano souhlasím
vetsina je proti ni? to jsi kde vzal to ze sem lidi nic nenapisou neznamena ze jsou proti nehlede na to fura lidi na forum ani nechodi
Nové budovy: velitelství geologů a velitelství průzkumníků .. a dialog s hromadným odesíláním na mise .. např.:
ano,uz som tu par rokov a toto ma uz hneva, tocia sa mi oci nahor,ked vidim,ze ich mam opat posielat nekonecnym preklikavanim pribudaju po kazdej akcii nejaky prieskumnici/geologovia a forma oznacit druh hladania pokladu a nasledny vyber ktori prieskumnici maju ist na dany prieskum je uplne uz priam nutne.mam ich 53ks a urcite su tu co ich maju i 100 a na sposob, ako odosielame generalov na misiie, pekne jednoducho oznacis lubovolny pocet a odidu. jednym okienkom to ide urobit.....vyber dlzky hladania pokladu napr....nove okno vyskoci z filtrom prieskumnikov a nasledny vyber prieskumnikov/geologov ... a
je to...lets danc...easy
taky chci, ale aby to bylo přehledné na klavesu
Jak to, že to ještě není ve hře implementováno? :-)))) Já to chci, chci a chci :-))))
tolik let se tady po tom volá a furt nic? tvůrci hra jsou asi náctiletí tupci co neví jak taktika ve válce funguje.
Tak jsme/jste se dočkali, feature přislíbená v Mayor Update: 2nd Edition (samozřejmě hovoříme o oficiální UBI/BB verzi hry v Unity)