Ta "zajímavá" chyba už se mi stala taky (2x). Nešlo sice o blok, ale generál sotva došel k táboru a za vteřinu už mi to hlásilo, že prohrál bitvu a vrací se zpět. Dle reportu boj trval vždy minimálně dvě kola...
Toto by zasloužilo "Sticky" - 5 hvězdiček. Dílky.
Zdravim, zaujimalo by ma ci je mozne porazit tabory na ostrove, aj kombinaciou jednotiek kedy nebudu take velke straty. Nerozumiem totiz tomu , ze potrebujem rozbit 2 svoje armady, kvoli jednemu taboru, pride mi to trosku nelogicke...
Některé tábory jednou armádou rozbít nejdou. Jiné by šly, ale většina lidí raději obětuje 400 rekrutů než třeba 100 vojáků.
1 voják má asi stejnou cenu jako 10 rekrutů a vyrábí se 4x déle.
Upozorňuju na změnu, která proběhla při poslední odstávce serveru. Útočná zóna pastí se už vůbec nezobrazuje, takže vás to ani nijak neupozorní, když povedete generála kolem pasti. Pozor na to.
viz - http://forum.thesettlers-online.cz/t...ull=1#post1627
Dotaz: dá se nějak určit jak dlouho tam generál půjde? Dá se to jasně spočítat podle červených kolíků vyznačujícíh cestu, ale ví někdo kolik vteřin mu trvá dojít od kolíku ke kolíku?
Rozcestník adventur pro veterány
NO FUTURE!
Ahoj, mám poznámku k bloku na táborech 9-12 9-14. Rozestup mezi generály je třeba mít cca mezi 20-22s. Ještě si s tím trochu pohraju a dám vědět, jaký rozestup je bezpečný. Při 16 sekundách náskoku byl můj hlavní generál dostižen.