Měl bych dotaz. Jak mám provést útok na tábor banditů, ve více vlnách? Nikde jsem nenašel jak to provést. Pokud pošlu jednoho generála a hned vzápětí druhého, nepřijde mi, že by bojovali oba.
Díky za odpovědi.
Měl bych dotaz. Jak mám provést útok na tábor banditů, ve více vlnách? Nikde jsem nenašel jak to provést. Pokud pošlu jednoho generála a hned vzápětí druhého, nepřijde mi, že by bojovali oba.
Díky za odpovědi.
Oba nebojují. Vždy jeden po druhém. Tomu se říká vlny. Vlny v moři také nechodí současně . Pokud se snažíte na kovozuba, chucka nebo divokou mařenu zaútočit se 400 jednotkami naráz, tak to je nemožné.
Tak to je pekne na "nic". Myslim ze cele ty utoky jsou velkou slabinou hry
Last edited by MOD_Gryphem; 31.01.13 at 09:39. Reason: BACHA NA SLOVNÍK! - MOD_Gryphem
Chobec - takhle ta hra funguje.
Takže první generál padne a až ten druhý dorazí tábor banditů?
Ano padne, ale nestratis ho, jen prijde o vsechny sve jednotky a 4 hodiny se bude lecit (2 hodiny u veterana a zkuseneho generala)
Áha, já myslel, že je pošlu současně a oni pak současně zaútočí spojenými silami. Předpokládám, že do bude stejné i v případě, kdy pošlu dva generály na dva sousedící tábory ( generál bude dostižen ) současně.
Zkus si projít tohle fórum - návody ... je tam jak se bojuje, jak se počítají ztratý a síla ...
vůbec neuškodí se chvilku zastavit a pročíst si poznatky lidí, kteří to hrají déle a mají zkušenosti, o které se podělili )
můžeš hledat vlastní cestu, ale v 90% skončíš u té jejich nebo se nebudeš moc lišit