Ahoj.
Co mám dělat, když polovina lidí z mého cechu nedostala ještě nikdy žádný úkol a nechce jim naskočit ?
Ahoj.
Co mám dělat, když polovina lidí z mého cechu nedostala ještě nikdy žádný úkol a nechce jim naskočit ?
cechovní úkoly dostanou ti co jsou v cechu minimálně den a máte v cechu víc než 10lidí. U nás v cechu problém s úkoly není.
navíc máme na tohle přímo člověka který se zabývá tím kdo úkol splnil a kdo ne, takže máme přehled.
My máme úkol cechu splněný 39/39 ale je zaseklý v přehledu úkolů a nejde vzít odměna. Ta by se měla zřejmě vybrat sama automaticky, ale dneska se to nestalo.
Potvrzuji, okolo půlnoci se to samo fixlo tj. cca 3 hodiny sme čekali.
již třetí den se mi nezobrazují cechovní úkoly. Před tím to bylo v pohodě.
Mě se dneska stala nemilá věc. Mazal jsem svůj běžní denní úkol (splň dobrodružství piráti) a přitom zmizel i úkol cechovní - celému cechu. Asi protože jsem vůdce cechu a stalo se to u mě. Každopádně nemilé. Mám pocit že za to mohl ten lag v klientu. Určitě jsem nesmazal úkol cechu, protože to by mi tam ten běžný denní zůstal.
Zdravím. Opět se opakuje situace z ledna, kdy nám přestaly chodit gild kvesty. V pátek 08.02.2013 jsme gild kvest splnili, ovšem od té doby nenaskočil žádný nový.
Problém ovšem nastal již dříve, při prvním "výpadku", kdy nám přestaly chodit čekající gild kvesty.
Čekat opět do další údržby, kdy to možná opravíte a přijít o další stovky gim denně...? Na jiných serverech je za podobné kiksy kompenzace.![]()