Ahoj , myslím že je to super . Něco takového sem si představoval už dlouho. Bral bych každý měsíc (týden) serii úkolů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj , myslím že je to super . Něco takového sem si představoval už dlouho. Bral bych každý měsíc (týden) serii úkolů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Někteří evidentně nepochopili, že si na vyráběcí úkoly můžou (a někdy i musí) pomoct tím, že provizorně postaví další budovy, upgradnou je na level 2-3, buffnou a po skončení úkolu je zase strhnou a postaví jiné.
Tentokrát byl aspoň krizový úkol plně deterministický (nikdo nebyl závislý na náhodě - průzkumníci musí donést, z dobra musí padnout...) a běžně hrající hráč má možnost ho dokončit, aniž by musel nakupovat cokoli za dia.
Ahoj, tiež si myslím, že to je vynikajúce spestrenie tejto hry. Akurát si myslím presne to čo napísal hráč Roderik, že po úspešnom dokončení by mohla byť v odmene nejaká unikátna budova, alebo dekoračka zameraná presne na túto akciu.
Put your granite mine for a hat.
ty
Ukoly dost našponované , bude zázrak lesti to stihnu . Slabší levely to určitě nedajů komletně .
V poslednim ukolu mam mimo jine zaplatit 3000 zuly a to abych ziskal jako hlavni odmenu krizoveho questu zulovou jamu, ktera ma vynos bez bonusu 1000 zuly. Prijde me to neumerne. Co Vam ?
Vážení
jsem velmi zklamaná. Mám 44 lvl a za odměnu jsem získla exo školku na 3750 exo klád. Odměna na mém lvl je mimo mísu. Dřevorubce exo dřeva získám na 53 lvl !!! K čemu je mi taková odměna????
Dále bych chtěla podotknout, že ostatní odměny jsou trvalého rázu - tj. silo stopařky, mlýny......... ale tohle je zklamání!!!
LadyTapina
Souhlasim se vsim co zde bylo napsane. Ukoly se plnily celkem dobre. obcas neco poopravit postavit a pak zase strhnout. Vymenit za jine produkcni budovy. Stihal jsem v pohode. Jsem level 52 a ve ctvrtek bez problemu OK. Jen je mi lito hracu co za odmenu ziskaly skolku nebo jamu. Zcela zbytecne budovy. Prioste bych byl rad za budovu jak psal Roderik co je necim zvlastni nebo at dostanou trvalejsi. Napr. Rezidenci nebo Recyklacni tovarnu.
Last edited by Northcz; 29.05.16 at 08:48.
Vážení
souhlasim s Roderick do té míry, že se tu děje něco navíc, za to děkuji, ale
jsem velmi zklamaná. Mám 44 lvl a za odměnu jsem získla exo školku na 3750 exo klád. Odměna na mém lvl je mimo mísu. Dřevorubce exo dřeva získám na 53 lvl !!! K čemu je mi taková odměna????
Dále bych chtěla podotknout, že ostatní odměny jsou trvalého rázu - tj. silo stopařky, mlýny......... ale tohle je zklamání!!!
LadyTapina
vysledne odmeny - mimo misu. proste slabota