Dear Settlers,
Please leave your comments about the latest Dev diary in this thread.
BB_Amta
Dear Settlers,
Please leave your comments about the latest Dev diary in this thread.
BB_Amta
Super akce i odměny průběžné a finální, já už mám splněno, ale i tak jsem se skvěle bavil a těším se na další krizový úkol.
supr no spravene za dva dni chcelo by to viac ukolov.spraviš dostaneš nove +nove ine odmeny inak fajn dalo sa
It is great! Please do similar quest-based events more often.
Last edited by Refly; 01.10.16 at 14:38.
Ponies, ponies everywhere! /)^o^(\ ... Because Pony can Pony pony~
To teda nevím jak u vás pánové, ale u mě to mají vypočítané akorát. Jsem lvl 52 a přijde mi, že všechno co mám vyrobit trvá (i s určitými bonusy) přesně 12h. První fázi jsem měl hotovou přesně za den, druhou taky přesně za den, třetí budu mít zítra večer (čili za den a půl) a čtvrtou ... uvidíme jak se zadaří ale nevěřím tomu, že v pátek budu mít hotovo. Spíš to vidím až na neděli, páč v sobotu nemám čas. Jak říkám, je to přesně akorát.
Samotný krizový úkol vítám a výroba všeho možného mi nevadí. Ale. Chtělo by to trošku pestřejší složení úkolů a ne jenom vyrob tohle, vyrob tamto. A druhá věc, neškodila by na konci nějaká unikátní budova za splnění. Zkrátka něco na památku, aby třeba za rok, když nějaký nováček navštíví ostrov a uvidí tam stát například sošku zlého skřeta, aby si mohl hráč zavzpomínat: "Jo jo, to jsme dostali před rokem, za splnění krizového úkolu."
Thanks for the quest. Such campaigns greatly refresh the game!
Za me quest fajn, jen nevim proc nektere LVL maji jako odmenu vec, ktera neni stala. Viz. skolka pro 36-45. Tohle mi prijde docela nedomyslene.
Nestíhám