Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Ekonomika během nepřítomnosti

Monde
    Kouzelnictví

Ekonomika během nepřítomnosti

Ahoj, jak funguje ekonomika ve hře, když jsem delší dobu nepřihlášený?
    Příklad: mám těžbu mramoru na 590 / 12h, Byl jsem 4 dny na dovolený, tudíž po návratu bych měl mít na skladě cca 4720 kusů (590 x 12 x 8 (za 4 dny nebo 8 půldnů)). Místo toho mám na skladě necelých 1200 kusů. Žádný doly se mi nevytěžily, všechny jsem je před odjezdem naboostoval, aby měly dostatek na celý 4 dny. Ve skladech na to taky bylo místo (5300 na každou položku). A tak to bylo u výroby a těžby všeho, jako kdyby celá ekonomika jela tak 25%. Nebo mi někdo vykradl sklady

Díky

SeFF's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by SlaineKH View Post
    Ahoj, jak funguje ekonomika ve hře, když jsem delší dobu nepřihlášený?
    Příklad: mám těžbu mramoru na 590 / 12h, Byl jsem 4 dny na dovolený, tudíž po návratu bych měl mít na skladě cca 4720 kusů (590 x 12 x 8 (za 4 dny nebo 8 půldnů)). Místo toho mám na skladě necelých 1200 kusů. Žádný doly se mi nevytěžily, všechny jsem je před odjezdem naboostoval, aby měly dostatek na celý 4 dny. Ve skladech na to taky bylo místo (5300 na každou položku). A tak to bylo u výroby a těžby všeho, jako kdyby celá ekonomika jela tak 25%. Nebo mi někdo vykradl sklady

Díky
    Ne, lupiči to nebyli. S tímhle mám taky zkušenost. Funguje to následovně: Pokud si online první den - vše běží jak má. Pokud si offine druhý den, vše běží jak má. Ovšem pokud si offine 3 - Xtý den, výroba se zastaví (v podstatě zamrzne celý tvůj ostrov). A bude zastavená do té doby, dokud se nepřihlásíš.

Monde
    Kouzelnictví
    Tak to je celkem blbý. To jsem se těšil, že si po dovče postavím zlatý doly a místo toho mám velký ...

Ale i tak to moc nesedí - pokud to první 2 dny běželo jak má, pak by tam mělo být cca 2300 kusů mramoru, kdežto já tam měl zhruba polovinu. Asi se zastavuje dříve než třetí den.

SeFF's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by SlaineKH View Post
    Tak to je celkem blbý. To jsem se těšil, že si po dovče postavím zlatý doly a místo toho mám velký ...

Ale i tak to moc nesedí - pokud to první 2 dny běželo jak má, pak by tam mělo být cca 2300 kusů mramoru, kdežto já tam měl zhruba polovinu. Asi se zastavuje dříve než třetí den.
    No teoreticky by to mělo být takhle: Pokud první den naposledy přihlášen v 23:59, tak druhý den ti všechno vyrábí, ale třetí den od 0:00 už ne. Jen nevím jaký čas používají... jestli GTM, SELČ, UTM, ... Ono se to pak může lišit. Ale čistě teoreticky by to mělo být jak říkám.

Jediný, kdo by to mohl objasnit je BB_Kashi.

Closed Thread