Ahoj všem kolonkářům,
Ti z Vás kteří hrají kolonie již nějakou dobu, tak určitě přišli na to, že úspěch:
100x úspěšně ubraňte malou / běžnou / velkou kolonii před invazí je téměř nesplnitelné.
Já sám jsem již v koloniích na lvl 30 a za tu celou dobu co kolonie jezdím se mi jich povedlo ubránit jen malé
procento :-(. Někteří z nás měli štěstí a dobyli kolonii ve které se po dobytí objevila technická chyba a
kolonii nezbývalo než opustit, tudíž těch ubráněných mají víc. Jsem toho názoru, že každý dobrý hráč kolonií, kolonii vždycky dobyje. Za poslední víc jak půlrok se mi nestalo, že bych kolonii nedobyl, krom případů kde se vyskytla technická chyba. Tudíž si myslím, že většina hráčů je na tom podobně.
Proto se zrodil nápad, který by nám mohl pomoci tyto nedosažitelné úspěchy splnit a je celkem jednoduchý.
Princip se má takto: Kdo se bude chtít zapojit, tak by platilo, v tomto případě "psané" pravidlo, že každou 2 kolonii co napadne, tak opustí.
Tím pádem hráč ubrání svoji kolonii, napadající neztratí ani jednu jednotku a můžeme se všichni zapojení posouvat směle kupředu a časem budeme mít splněný úspěch, který je nedosažitelný.
Samozřejmě, že je to založeno celé na důvěře a práci v teamu, že se budeme tohoto manuálu všichni zúčastnění držet. Za mne osobně nemám problém vyhledat expedici, začít nějakou méně lukrativní jako je uhelná čí na dřevo a hned první minutu ji vzdát a pak třebas rozjet žulovou. Jen to stačí mít připravené nějaké průzkumáky do zásoby.
Každý kdo bude chtít se do tohoto nápadu zapojit je vítán. Rád si přečtu Vaše nápady, názory, zlepšení tohoto nápadu a dovedení k dokonalosti, abychom společně splnili tento úspěch, který není nastaven zrovna šťastně.
Připomínám, že účast je dobrovolná a těším se na reakce a širokou spolupráci a prosím všechny kdo se do tohoto projektu zapojí, ať hodí nějaký příspěvek, typu, jdu do toho, nebo hraji taky či podobně, ať víme, že v tom nejsme sami ;-)
Je potvrzeno, že tento nápad není v rozporu s pravidly, a tudíž nemusí mít nikdo strach z porušení pravidel.
Mendosino