ahoj, načítava sa mi hra a keď sa začnú zobrazovať rady do hra tak po zobrazení 5 - 8 rád tak ohlási chybu. dal som aj reštart počítača, ale stále sa to načíta do tohto bodu. čo s tým?
ahoj, načítava sa mi hra a keď sa začnú zobrazovať rady do hra tak po zobrazení 5 - 8 rád tak ohlási chybu. dal som aj reštart počítača, ale stále sa to načíta do tohto bodu. čo s tým?
Ahoj, pri načítavaní hry okno z radami zamrzne. Hra v pozadí ide, počuť zvuky, ťukanie priateľov v chate ... ale nedá sa pokračovať v hre, nič nie je funkčne, hra nereaguje. Prosím, poraďte, čo s tým.
Ahoj, tak to nejses sam, mne i nasi parte to dela to same, jak to vypad tak ztratime bonusy za cely tyden.
Na odstranění problému se pracuje. Většinou se problém týká prohlížeče Mozilla Firefox, ale možná i dalších. Prozatím doporučuji použít jiný prohlížeč, případně vyzkoušet Refresh Firefoxu. Odkaz Zde. Víc jsem dneska z vyšších míst nevydoloval.
Kdo rozumí anglicky, může si více přečíst na anglickém forum Zde.
Jinak už se o tom psalo tady: http://forum.thesettlersonline.cz/th...-Nic-nefunguje
Ponies, ponies everywhere! /)^o^(\ ... Because Pony can Pony pony~