Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Obchod - loty

Monde
    Kouzelnictví

Obchod - loty

Ahoj všichni,

mám dotaz k obchodu. K čemu jsou při prodeji loty? Hledala jsem to, ale nenašla.

Díky
    Verrona

SeFF's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Verrona View Post
    Ahoj všichni,

mám dotaz k obchodu. K čemu jsou při prodeji loty? Hledala jsem to, ale nenašla.

Díky
    Verrona
    Zjednodušeně řečeno: počet stejných nabídek. To znamená, že pokud dáš nabídku (například) 1 chleba za 1 minci a dáš počet lotů 4, v obchodě budeš nabízet (ve výsledku) 4 chleby za 4 mince. Prostě tam tvá nabídka bude 4x.

Pochopila?

Monde
    Kouzelnictví
    Mam taky jeden dotaz....je tam tlacitko prikoupit lot (za 19 drahokamu), kdyz si prikoupim lot budu ho mit pouze na tu jednu obchodni nabidku, a nebo mi ten dalsi (paty) lot uz zustane naporad ?

SeFF's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Burlak View Post
    Mam taky jeden dotaz....je tam tlacitko prikoupit lot (za 19 drahokamu), kdyz si prikoupim lot budu ho mit pouze na tu jednu obchodni nabidku, a nebo mi ten dalsi (paty) lot uz zustane naporad ?
    To nevím, to jsem nikdy nezkoušel. Ale ať je to co je, za drahokamy to zkoušet nebudu.

Monde
    Kouzelnictví
    Jednou jsem to zkusil a přidalo mi to jednorázově 12 lotů (celkový počet 16), takže nebrat, škoda drahokamů.

HanziCZek's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Potvrzuji, je to jednorázovka.

A jen bych doplnil SeFFa, s těmy loty - není to úplně jako když tam je tvoje nabídka 4x, je tam jen jednou, ale jakmile ji někdo zkoupí, objeví se na její místo další a takhle postupně všechny čtyři

Closed Thread