Ahoj všem,
Rád bych diskutoval a znal názory Vás všech ohledně údržeb, odstavení serveru a různé další znemožnění hraní během eventu i mimo něj.
Jde mi o to, že když event končí v půlnoci tak by i v půlnoci měl začít to vychází z logiky věci. Tudíž tím, že začal až cca ve 13:00 jsme všichni přišli o 13 hodin eventu. Dále v úterý 22.3. byla údržba, která odstraňovala chyby vývojářů od 10:00 do 12:00 a ve čtvrtek 24.3. byla opět údržba na odstranění dalších chyb od 16:00 do 18:00. to jsou další 4 hodiny eventu fuč. To už je dohromady 17 hodin a nevíme co nám přinesou další dny.
Rozumím tomu, že ne všechny chyby se podaří vyřešit na test serveru a chápu jejich okamžitou neplánovanou opravu v rámci nahodilé údržby, provoz herního serveru není sranda, ale v dnešním světe, kdy každá firma, která chce mít zisky z toho co děla, by měla respektovat své klienty a spolupracovat s nimi a ne jim házet klacky pod nohy tím, že si hráč naplánuje svůj volný čas u hry, (za kterou mimochodem i já platím jednou ročně nemalou částku, abych server podpořil a hra se dále rozvíjela) přijde ke hře a ona je údržba. Neplánovaná, ještě 3 hodiny zpět o ní nebylo ani vidu a ani slechu a má útrum. Skutečně je to potřeba dělat tímto stylem? Opravdu se nemůže hráč a provozovatel v tomto směru respektovat a vycházet si navzájem vstříc? Dělat údržby v noci, kdy je malá vytíženost a je to běžná praxe u drtivé většiny herních serverů po světě.
Zajímal by mne Váš názor, jelikož když budeme jen slepě nadávat a nebudeme věci které nám vadí řešit tak tady za chvilku nikdo nebude. Tak jak byli lidé nadšeni z XXL balíčku a vrátili se ke hře, tak jsou teď znechuceni a hru přestávají opět hrát.
Snažím se s tím něco dělat a snad budu vyslyšen a rád bych aby tady bylo více názorů, vznikla o tom debata a celé BB vidělo, že by nás měli vnímat, jelikož když nebudeme my, nebudou ani jejich zisky, ani výplaty pro vedoucí ani výplaty pro podporu zkrátka nic...
Co si o tom myslíte?
Díky za názory a debatu Mendosino