Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug v armádách

  1. #1

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    14
    Monde
    Kouzelnictví

    Bug v armádách

    Zdravíčko, dnes se mi přihodila dosti zvláštní věc.


    Dle této fotky jsem poslal armády... údajně vůbec by nemusely být potřeba, ale tábor B je blokovaný táborem A.
    Takže jsem přidělil každému generálovi jeden týbor (viz. obrázek) a poslal je. Na tábor A šel generál a 1R a na tábor B šel generál a 122C. Vím jistě, kdy jsem kterého vyslal, je to znázorněno i na obrázku a k jejich záměně tedy dojít nemohlo, protože by to nestíhali!
    Ovšem k záměně došlo AŽ při bojích, kdy 122C bojovalo s táborem A a 1R s táborem B.

    Nejjednodušší vysvětlení: Záměna generálů
    Proč to není možné: načasování. Na obrázku vidíte bod, při kterém vysílám generála na vůdce banditů a kdybych si je spletl, těžko by bojovali současně a pokryli se, navíc vizuálně je vidět, který generál jde a opravdu šel ten správný se správnými jednotkami.

    Druhé vysvětlení: Chyba systému
    Nějakým způsobem prostě hra vyhodnotila obě bitvy se záměnou. Nebo máte chybu v grafice, protože byl vidět generál označený červenou barvou jak jde první ...

    Nejde mi o žádné kompenzace nebo naštvání (ačkoli překvapený jsem byl dost), ale spíš o vyřešení tohoto problému, než se do toho pustím znovu. Opravdu nerad bych viděl stejnou situaci za 4h až se mi uzdraví generálové a pokud zde dostanu informaci, že jsem to pod*lal já a situace se zopakuje, budu mít vážný důvod skončit s vámi a doporučit to i dalším, takže se prosím koukněte, kde se mohla stát chyba. Novoroční útok mi moc nevyšel a pokud to tak bude po celý rok, tak potěš koště

  2. #2
    SeFF's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Morava
    Posts
    379
    Monde
    Kouzelnictví
    To není chyba... no do jisté míry je. S největší pravděpodobností se stalo to, že ten blokující generál to nestihl, proto na ten tábor zaútočil ten s 122C. A tím, že na něj zaútočil, vytlačil toho generála s 1R a ten zaútočil na nejbližší tábor.

    Tohle vysvětlení neber jako samozřejmost. Toto se podle mě událo (něco podobného se mi totiž jednou stalo při blocích na dobrodružství).

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Společnost Ubisoft používá za účelem poskytnutí nejlepších zkušeností ze svých webových stránek soubory Ubisoft-Cookies. Pokračováním používání tohoto webu vyjadřujete souhlas s použitím souborů cookie. Další informace naleznete v našich zásadách ochrany soukromí.