poslední dobou si stále více kladu otázku, kam tahle hra směřuje, a docházím k názoru, že cílem hry je asi mne otrávit natolik, abych ji hrát přestal.
začalo to letním pseudoeventem, který byl jen nepokrytou ubohou ždímačkou na diamanty. Místo aby se dala hráčům možnost dokoupit co nestihli, tak se udělá úplně nová nabídka, ale tokenů je ve hře jen omezený počet z minulosti a nové se nahrát nedají.
a teď to pokračuje koloniemi - opakovaně dochází k chybě s konkrétním kempem, že se tam za běhu mění kdo s kým bojuje, tím nestihnu měnit správně jednotky a přijdu o generála - což když jich je omezený počet na mapu je docela blbý. A podpora mi řekne, že to je prý způsobené zvýšenou zátěží serveru a že s tím nejde nic dělat.
pak se mi kolonie zasekla - mapa nešla načíst, vyskočila chybová hláška "v zóně byla nalezena chyba" a hra se vypla. Jenže ta kolonie nešla ani zrušit - stejná chyba. Když jsem hru znovu načetl, byla tam stále. Podpoře trvalo nějakou hodinu a půl, než to manuálně opravila, ale utek mi čas aktivního jednodenního prémia, kompenzace samozřejmě žádná.
no a teď asi nastala poslední kapka - jedu expedici a když jsem vyčistil skoro celou mapu, zjistím, že jsou sražené dva kempy do sebe a nejde zaútočit ani na jeden, jenže jeden z nich je vůdce mapy... takže to nejde úspěšně vyhrát. 2 hodiny času v hajzlu, 1500 vojáků v hajzlu, škoda min. 500 žuly, ale v průměru spíš tak 2000. Tak schválně čekám, co na to podpora zítra odpoví...
http://www.imagehosting.cz/?v=settimposs.jpg