Plně souhlasím s tím, aby na českém serveru byla jen a pouze čeština
Plně souhlasím s tím, aby na českém serveru byla jen a pouze čeština
posláno
Dobrý deň.
Pridávam sa k tomuto protestu. Nesúhlasím , že sa začala používať angličtina. OK, nie je to preto, že by som nevedel po anglicky, aspoň si ju precvičím, ale nie všetci ovládame všetky slovíčka a navyše tot je český server.Ďakujem vopred.
Dobrý den,
děkuji, že jste si udělali čas kontaktovat podporu The Settlers Online.
Velice se omlouváme, že jsme Vám stále nemohli odpovědět, ale momentálně máme na podpoře velké množství tiketů, kterými se musíme zabývat, takže se odpověď pro Vás poněkud opozdí.
Jakmile to jen bude možné, budeme se Vaším problémem zabývat. Děkujeme za trpělivost a pochopení a přejeme Vám krásný den.
S pozdravem,
The Settlers Online CZ
Taky mi poslali tuhle odpověď.
Dobrý den,
děkuji, že jste si udělali čas kontaktovat podporu The Settlers Online.
Velice se omlouváme, že jsme Vám stále nemohli odpovědět, ale momentálně máme na podpoře velké množství tiketů, kterými se musíme zabývat, takže se odpověď pro Vás poněkud opozdí.
Jakmile to jen bude možné, budeme se Vaším problémem zabývat. Děkujeme za trpělivost a pochopení a přejeme Vám krásný den.
S pozdravem,
The Settlers Online CZ
Tot odpověď od TSO
Tak to ani nemusím kopírovat. Odpověď je stále stejná.
trošku posun
Ahoj,
Děkuji za kontaktování se zákaznickým centrem hry The Settlers Online CZ.
Děkuji za vaši upřímnost.
Vašimi připomínkami se momentálně zabýváme a během několika dní se k situaci vyjádříme přímo na fóru.
Děkuji za pochopení.
Váš Tým
The Settlers online CZ
Last edited by danny1691; 09.11.15 at 20:56.
Posun je určitě. Zpráva probublala výše. Tolik BBček, mě ještě neshánělo. Trochu lituji, že jsem vám vůbec něco říkal.