Ahoj, chtěl bych se zeptat proč dostanu ban na chat, ale ani nevím na jak dlouho už cca 3 dny ho mam. za " To není možné utočit na ostatní hráče? to je celkem pak nuda, ne? " Za tuto otazku dostat ban, a duvod byl " duvod 0 "
Ahoj, chtěl bych se zeptat proč dostanu ban na chat, ale ani nevím na jak dlouho už cca 3 dny ho mam. za " To není možné utočit na ostatní hráče? to je celkem pak nuda, ne? " Za tuto otazku dostat ban, a duvod byl " duvod 0 "
Ahoj.
Mas permanentni ban na chat. Neprovedl jsi nic, jen sis vybral nevhodny nick. Napis na podporu nebo BB_Kahsi a pozadej o zmenu jmena. Jinak to nepujde.
U kazdeho banu bys mel videt kdo Ti ho dal a za co. A samozrejme na jak dlouho.
MOD_Antheia
Last edited by MOD_Antheia; 29.04.13 at 15:46. Reason: Doplneni informaci.
Ahoj,
Aha ja si říkal, že už to trvá trošku dlouho, Ale tak já si ho tedy změním a kde mám napsat tomu BB_Kahsi tu na forum, přepokládám..?
Napiš do pošty ve hře (pro BB_Kahsi) nebo použij kontaktní formulář na podporu.
....
Můj názor:
nechápu hráče, že si dá takové jméno ... je to neúcta !
Tak pánové a dámy, settleři/settlerky .... mám ho taky. Bohužel jsem neodolal a vystřelil jsem si z Leoška. Takže kdyby něco, tak nic.
Autor vláken: Deník dobrodruha SeFFa, Černé obchody ve stoce, Co by se mělo udělat lépe a jak!
Zakladatel cechu: S-o-F
Jednou větou: Cokoli, co se nevejde do tradičních zákazů a buzerací, může být označeno jako nevhodné chování. Důvod se stejně nedozvíme :-).Gratulace :-D
Důvod máš vždy uveden !!!
Bezdůvodně nebanujeme ... ani jeden z nás !
Po banu víš:
kdo ti ban dal, důvod a jak dlouho trvá (nebo se můžeš libovolného MODa zeptat)
... pokud máš problém a myslíš si, že to bylo neoprávněné, tak si stěžuj.
Jinak nepomluvej !!!
Každý ban ti zdůvodním.
Přečti si pravidla a hraj podle nich - Obecná pravidla a Pravidla hry .
PS:
taky jednou větou:
Používej slušné chování ve hře i v životě.
Last edited by MOD_Leonell; 05.05.13 at 11:04.
Zdravicko co to je duvod 0 ?