Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hlavní úkol: Osvoboďte domovskou oblast!

Monde
    Kouzelnictví

Hlavní úkol: Osvoboďte domovskou oblast!

Zdravím, nemůžu si pomoci ale zdá se mi že mám buglý quest. Jedná se o

Hlavní úkol: Osvoboďte domovskou oblast!
    - zde mám vše splněno až na poslední podúkol a to : Jednou pro vždy : Mějte ve své domácí zóně méně než 58 tábory banditů.

Vyčistil jsem komplet hlavní ostrov i s bosem Wild Mary. Na hlavním ostrově není žádný nepřátelský kemp.

Kde je problém ? Nepočítám menší ostrůvky kolem zahalené mlhou , a ty jsou přístupné až od 50 levlu.

Už ta odměna je divná 20xp 100tvrdých desek a 100 mramoru, to vypadá jak kdyby se to seklo hned na začátku když jsem měl dobytý Sektor S1-S3.
    Jsem na 33 levlu a za splněné menší ukoly je 10x víc,. co s tím poraďte

Monde
    Kouzelnictví
    Jooo tak tomu říkám správná podpora hráčů ze strany firmy,. jsem se dozvěděl že tenhle bug má v cechu hromada lidí, a to jsou na levlu 51 a víc atd. .. a že se na to mám vykašlat

každý druhý Q zabugovaný, jak nahazování bonusů, tak Q typu nakup z trhu, nakupuji den co den to zkouším a stále nic,.. kdyby někde bylo napsaný nějaký status nebo aktuální bugy které se plánují odstranit.. ale ne nic..
    Last edited by K4K40; 13.10.15 at 01:33.

Reply to Thread