musis si vyrobit v zasobarne bonus
musis si vyrobit v zasobarne bonus
bonus mám, ale co s ním? Kam ho umístit na ostrově přátel?
to je právě ono - žádný z přátel na ostrově stan nemá a že jsem jich prošel. A jak píší: každý den budou ve středu mého ostrova tábořit nepozvaní na večírek taky ani jednou! - prostě stan jsem ještě neviděl.
Ten stan by měl být na ostrůvku uprostřed mapy (tam, kde se nedá stavět, a na který teď vede lávka) stejně jako stan na tvém vlastním ostrově. Pokud tam nestojí, je tam zbořeniště. To znamená, že tábor byl poražen. Musíš počkat, až zase bude stát. Je tam odpočítávání, takže si to můžeš spočítat. Nebo požádat přítele, ať počká, než tam tu nabídku plácneš.
Nejde my splnit úkol.
Prosím poradťe, dostal som úloku taktik (zaútočte s 50 alebo viac kavalérií na tábor banditov) ale už v domovskej oblasti (nerátam sektory) nemám žiadne tabory banditov.
Pomôžete my s týmto problémom ?
Ďakujem.
Ahoj všem,
Velikonoce 2021,
mám v Čekajících úkolech - řetězec Vajíčková soutěž - nevíte někdo, proč se nepřepne do aktuálních úkolů, když mám jinal vše splněno?
Děkuji.
Ahoj taktéž všem.
Já jsem na tom obdobně. Také mám všechny úkoly splněné. Je právě cca 1 hodina do konce eventu a v čekajících úkolech mám už přes týden řetězec úkolů "ZTRACENÁ VAJÍČKA". A to ještě samozřejmě chybí další řetězec úkolů "Vrácení vzpomínek". Je mi jasné, že to tady nikdo z moderátorů vůbec nečte, jelikož předchozí příspěvek je tady už týden a žádná reakce.