Hmm, tak opravdu platí pod svícnem je největší tma. Zkusil jsem všechno možné, ale ta fajfka mě fakt nenapadla Díky za pomoc
Hmm, tak opravdu platí pod svícnem je největší tma. Zkusil jsem všechno možné, ale ta fajfka mě fakt nenapadla Díky za pomoc
kdo poradí -úkol Pomocník velikonočního zajíčka
k odemčení tohoto úkolu je třeba splnit následující podmínky: questactive 0 , main3 middle.
jak odemknou ???
na nápovědě mi psali že mám mít vymlácené všechny bandy na ostrově ,ale to mám tak jak odemkneme úkol ,,Vnuknutí?? děkuji
Mám úplně stejný problém jako oldRosomak.
Dnes se mi objevil úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" s několika podúkoly, ale u prvního podúkolu "Vnuknutí" mi píše, že je třeba splnit : "questactive 0 0 Main3High".
Zajímavé je, že je úkol jako "čekající".
Vůbec netuším, v čem je problém (připojuji obrázek).
Poradí někdo?
http://imgup.cz/Bt1
Last edited by Kokoska35; 16.04.14 at 21:58.
Díky za odpověď,
toho jsem se obával. Takže to znamená nastřádat 800 vajec. No tak to je v pytli. Za ten týden co běží velikonoce jsem jich dal dohromady sotva 400, tak to mám co dělat.
Jenom mě štve, že tam nemůže být napsáno "... je třeba splnit tyto podmínky : Dokončit úkol Vajíčková soutěž" nebo něco takovýho.
Hodil jsem včera dotaz na podporu, tak jsem zvědav jestli se mi ozvou.
Ještě jednou díky
Bylo to psano hodnekrat. A na splneni toho ukolu mas snad cech nebo nejaky znamy ve hre, ne?
Odpověď od podpory (cituji) :
Děkujeme, že jste si našli čas kontaktovat Podporu TSO CZ.
Velikonoční řetězce úkolů jsou doručovány každých 6 dnů. V případě pokud jste ještě neukončili první řetěz úkolů, po 6 dnech Vám byl doručen druhý řetěz úkolů, který byl umístěn do záložky "čekající úkoly".
Po ukončení prvního řetězu úkolů, se úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" přesune pod záložku úkoly události a pak bude možnost ukončit tento druhý řetěz úkolů.
S Pozdravem,
The Settlers online CZ
V cechu nejsem a přátele mám dva, ještě že občas něco přinesou průzkumníci. No hold si ještě týden počkám a oni se mi mezi tím budou hromadit čekající úkoly.
Doporucuju najit cech .
Už jsem to pořešil, domluvil jsem se z přítelem. On mi poslal nabídku : 400 vajec za 10 ryb a po splnění úklu jsem mu to poslal zpátky. Že mě to bl... nenapadlo dřív. Úkol splněn, díky všem.