Ahoj,mám dávno splněný úkol odcizení a nejde převzít odměna...
Je to čekající úkol.
Čekající úkol splnit nejde, nejprve musíš splnit denní úkol, pak teprve budeš moci splnit jej (je to vlastně úkol pro další den, který čeká ve frontě, protože jsi předchozí den nesplnil denní úkol).
Zdravim,
tenhle sled ukolu uz mi tam visi celkem dlouho, chci se proto zeptat, jestli je chyba jen u me nebo ma stimto problem vic lidi a jiz je to nahlaseno a bude snad nekdy opraveno.
Jsem 33 lvl a jsem si na 100% jisty ze ukol dlouhe luky jsem jiz davno splnil. V podminkach dalsiho ukolu neni ani potrebny lvl.
Vice viz obrazek.
Diky za odpoved
Dotaz - k čemu jsou ve hře denní úkoly,když po splnění se hra stále tváří že jsem je nesplnil? Viz - vyrob 250 mramoru (hotovo 2x) a tlačitko - převzít odměnu nikde. To si vývojáři z nás dělají srandů? Mám takový pocit že tonení jen můj průblém, ale v poslední době (cca 2 týdny) nemohu denní úkol splnit.
nereaguej to na reupload hry ... zjevilo se to až po velikonocích do velikonočního balíčku to bylo v cajku ...
Zřejmě nahromadit určitý počet exotického dřeva. Když najedeš myší na ten ukazatel, mělo by vyskočit kolik ho máš a kolik potřebuješ.